Λεβέντης: Να ισχύσει το ένα προς πέντε για τις προσλήψεις στο Δημόσιο

Λεβέντης: Να ισχύσει το ένα προς πέντε για τις προσλήψεις στο Δημόσιο
O πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Eurokinissi

"Ο Τσίπρας είναι βλάκας αν πιστεύει ότι θα πάρει μαζί του το ΠΑΣΟΚ", ανέφερε στον News 24/7 στους 88,6 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

“Αρένα απατεωνιάς” χαρακτήρισε τη ΔΕΘ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή Σκληρό Ροκ Χ 2 με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Έλλη Τριανταφύλλου και τόνισε ότι καμία εξαγγελία που έγινε στην Διεθνή Έκθεση δεν πραγματοποιήθηκε.

“Διαγωνίζονται ποιος θα πει τα περισσότερα ψέματα” δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ σχολιάζοντας την συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφερε πως το ερώτημα είναι “πού θα βρουν τα λεφτά”.

Ο κ. Λεβέντης τόνισε την ανάγκη να μην υπάρξουν μονομερείς ενέργειες σε ό,τι αφορά μέτρα που έχουν συμφωνηθεί με τους Θεσμούς.

Σε ό,τι αφορά στο Δημόσιο, ο κ. Λεβέντης τάχθηκε υπέρ της Αξιολόγησης, ζητώντας παράλληλα να σταματήσουν οι προσλήψεις και να ισχύσει η αναλογία 1 πρόσληψη για κάθε πέντε απολύσεις.

Τέλος, εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ και είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι “βλάκας” αν πιστεύει ότι θα πάρει μαζί του το ΠΑΣΟΚ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα