'Λευκός καπνός' από τη Χαριλάου Τρικούπη: Συμφώνησαν στον διορισμό των μελών της Κεντρικής Επιτροπής

H Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά μίλησε σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, στις 18:30 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» στη Νίκαια, στα πλαίσια των διεργασιών για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς. (EUROKINISSI / Στέλιος Μισίνας)
H Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά μίλησε σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, στις 18:30 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» στη Νίκαια, στα πλαίσια των διεργασιών για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς. (EUROKINISSI / Στέλιος Μισίνας) EUROKINISSI

Στην απόφαση να υπάρξει αναλογική εκπροσώπηση όλων των δυνάμεων που συμμετέχουν στον νέο φορέα, με διορισμό και όχι με ψηφοφορία, αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής

Αν και χρειάστηκε να φτάσουν κυριολεκτικά στο παρά ένα του Συνεδρίου, τελικά στο Κίνημα Αλλαγής τα κατάφεραν και συμφώνησαν στον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής του νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής που συνεδρίασε νωρίτερα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη, αποφάσισε ότι η Κεντρική Επιτροπή του θα οριστεί και τελικά δεν θα εκλεγεί. Όπως ανέφεραν συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, μετά από μια πολύωρη και έντονη συνεδρίαση, αποφασίστηκε ομόφωνα να προχωρήσουν σε μια συνθετική και αναλογική εκπροσώπηση όλων των δυνάμεων που συμμετέχουν στο εγχείρημα, αναφέροντας ότι “Στέλνουμε ένα μήνυμα πίστης στο εγχείρημα. Πάνω από όλα μπαίνει η κοινή προσπάθεια και η σύνθεση απόψεων για το σήμερα και το άυριο της χώρας”.

Το πλήρες κείμενο της απόφασης:

ADVERTISING

"Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής συνεδρίασε για την προετοιμασία του Ιδρυτικού Συνεδρίου.

Κοινή συνισταμένη στις τοποθετήσεις όλων των μελών του, αποτέλεσε η ανάγκη για μια διαδικασία που θα έχει ως προτεραιότητα τις απαντήσεις στα προβλήματα της χώρας και θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των προοδευτικών πολιτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίστηκε επίσης, στα όργανα του Κινήματος να υπάρχει συνθετική, αναλογική και αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση όλων των δυνάμεων χωρίς αποκλεισμούς.

Για την τελική σύνθεση των οργάνων, λαμβάνονται υπόψιν τα κόμματα και οι κινήσεις που είχαν την αρχική πρωτοβουλία καθώς και τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας της 12ης Νοεμβρίου με τη συμμετοχή 212.000 πολιτών.

Με την απόφασή μας, στέλνουμε ένα μήνυμα πίστης στην αναγκαιότητα του εγχειρήματος.

Πάνω απ’ όλα, είναι η κοινή προσπάθεια και η σύνθεση απόψεων για το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής
SHARE:

24Media Network