Λιάνα Κανέλλη: “Οι γιατροί με είχαν για ετοιμοθάνατη και με διασωλήνωσαν – Πήγα κι ήρθα”

Διαβάζεται σε 1'
Λιάνα Κανέλλη
Λιάνα Κανέλλη SOOC

Συγκλονίζει η Λιάνα Κανέλλη μιλώντας για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της, η οποία οδήγησε μέχρι και στη διασωλήνωσή της. “Δύο φορές προσπάθησαν να με επαναφέρουν”.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας πέρασε πρόσφατα η Λιάνα Κανέλλη, για την οποία μίλησε ανοιχτά στον ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας σοκαριστικές λεπτομέρειες από το διάστημα που έμεινε στο νοσοκομείο.

Η βουλεύτρια του ΚΚΕ, όπως εκμυστηρεύτηκε, κόλλησε πνευμονία την Πρωτοχρονιά, ενώ στη συνέχεια νόσησε με τον Συγκυτιακό Ιό (RSV), με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και μάλιστα να διασωληνωθεί:

“Με έσωσε το γεγονός ότι πήγα στο νοσοκομείο αμέσως. Αμέλησα γιατί δεν είχα κάνει το εμβόλιο για τον πνευμονιόκοκκο, αλλά αμέλησα. Πάω την Πρωτοχρονιά κάπου και κολλάω πνευμονία. Μαζί κόλλησα και Συγκυτιακό Ιό. Με λιώσανε. Κατέρρευσα. Με διασωλήνωσαν, ενώ δεν ήθελα. Έλεγα τη χαζομάρα αυτή, αλλά ευτυχώς οι γιατροί δεν με άκουσαν.

Οι γιατροί με είχαν δύο φορές για ετοιμοθάνατη. Δύο φορές προσπάθησαν να με επαναφέρουν. Όταν βγήκα από την εντατική δεν μπορούσα να κρατήσω ούτε το κινητό μου. Πήγα κι ήρθα. Φοβήθηκα πάρα πολύ”, είπε η Λιάνα Κανέλλη, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως “Πλέον έκοψα το τσιγάρο. Δεν με πιστεύει κανένας”, για να καταλήξει ότι “εμβόλιο για Συγκυτιακό Ιό δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Και δεν έρχεται γιατί είναι ακριβό”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα