Λίστα Λαγκάρντ: Αίτημα για παράταση της προανακριτικής

ΒΟΥΛΗ- Σ/Ν του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης: «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των Κυβερνητικών, Διοικητικών και Αυτοδιοικητικών Οργάνων στο Διαδίκτυο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και άλλες διατάξεις»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΗΣ)
ΒΟΥΛΗ- Σ/Ν του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης: «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των Κυβερνητικών, Διοικητικών και Αυτοδιοικητικών Οργάνων στο Διαδίκτυο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και άλλες διατάξεις»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Νέα παράταση, μέχρι 15 Απριλίου ζητούν οι βουλευτές που μετέχουν στην Προανακριτική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ

Παράταση μέχρι τις 15 Απριλίου των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, θα ζητήσουν να εγκρίνει η Ολομέλεια της Βουλής, όπως αποφάσισαν ομόφωνα τα μέλη της στην αποψινή συνεδρίαση.

Σημειώνεται ότι η Προανακριτική είχε πάρει παράταση μέχρι τις 29 Μαρτίου προκειμένου να παραδώσει το πόρισμα της, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρώσει με την κατάθεση των μαρτύρων που είχαν καταρχήν συμφωνηθεί από όλα τα κόμματα.

Γι' αυτό και κρίθηκε αναγκαίο να ζητηθεί νέα παράταση, χωρίς όπως διευκρίνιζαν μέλη της Προανακριτικής να αποκλείεται να ζητηθεί να καταθέσουν το πόρισμα τους λίγο αργότερα.

Στην Προανακριτική Επιτροπή ξεκίνησε την κατάθεση του ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης.

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network