Λοβέρδος: 'Δεν θα γίνουν διασπάσεις στο ΠΑΣΟΚ'

Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Μίλησε για "ανύπαρκτες συναντήσεις" και διέψευσε τα σενάρια που διακινούνται για διεργασιες στο χώρο του Κέντρου με αφορμή τα δημοσιεύματα περί δείπνου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη

Τις ανησυχίες που προκαλούνται για επικείμενη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ μετά τα δημοσιεύματα περί δείπνου του Ευάγγελου Βενιζέλου με στελέχη του κεντρώου χώρου επιχείρησε να διασκεδάσει από το βήμα της Βουλής, ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δεν αναφέρθηκε ρητά στα δημοσιεύματα για το δείπνο αλλά ουσιαστικά το διέψευσε μιλώντας για "ανύπαρκτες συναντήσεις" και "διασπάσεις που θα γίνουν ποτέ. Χαρακτήρισε, μάλιστα "σενάρια" τις συζητήσεις που διεξάγονται περί κυοφορούμενου νέου κόμματος. "Πάνω μας παιχνίδια δεν θα παίξει κανένας" δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ

24Media Network