Λοβέρδος: Συκοφαντία ότι ΝΔ – ΚΙΝΑΛ έχουν συννενοηθεί για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας

Λοβέρδος: Συκοφαντία ότι ΝΔ – ΚΙΝΑΛ έχουν συννενοηθεί για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας
Ο Ανδρέας Λοβέρδος Alexandros Michailidis / SOOC

"Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν πρέπει να εκλέγεται από τον λαό γιατί ο δυισμός στην εκτελεστική εξουσία οδήγησε στον μεσοπόλεμο τις κυβερνήσεις να πέφτουν η μία μετά την άλλη" δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Η επόμενη Βουλή, η αναθεωρητική, δεν δεσμεύεται από την προηγούμενη» υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Και πρόσθεσε: «Η επόμενη Βουλή μπορεί να αποφασίσει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εκλέγεται τελικά με 151. Αυτή είναι η ταπεινωτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Γι αυτό εμείς προσπαθήσαμε να μην υπάρξει 180 ώστε να μην μπορεί η επόμενη κοινοβουλευτική πλειοψηφία να κάνει ό,τι θέλει. Με σοφιστείες δεν γίνεται να δεσμευτεί η επόμενη Βουλή. καναν λάθος και παγιδεύτηκαν στην παγίδα που έστηναν για άλλους. Ο ΠτΔ δεν πρέπει να εκλέγεται από τον λαό γιατί ο δυισμός στην εκτελεστική εξουσία οδήγησε στον μεσοπόλεμο τις κυβερνήσεις να πέφτουν η μία μετά την άλλη. Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να αλώσει το χώρο μας αλλά θα πρέπει να συνηθίσει την ιδέα ότι θα υπάρχουμε. Ήταν συκοφαντία ο ισχυρισμός του ότι ΝΔ-ΚΙΝΑΛ έχουν συνεννοηθεί για το πρόσωπο του ΠτΔ. Είναι δυνατόν να μας λένε ότι συνεργαζόμαστε με τη ΝΔ για να εκλέξουμε τον κ. Βενιζέλο ΠτΔ;».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα