Λυκούδης: Ό,τι είχα να πω για τον Φώτη Κουβέλη, το έκανα στην ώρα του

Λυκούδης: Ό,τι είχα να πω για τον Φώτη Κουβέλη, το έκανα στην ώρα του
Φωτογραφία από παλαιότερη ομιλία για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Eurokinissi

Ο βουλευτής του Ποταμιού μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 για τον Φώτη Κουβέλη και τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis

“Εγώ όσα έπρεπε να πω και όσα έπρεπε να κάνω, σε σχέση με τις κάκιστες επιλογές του Φώτη Κουβέλη, τα είπα και τα έκανα στην ώρα τους, όταν έπρεπε. Σήμερα θεωρώ ότι το θέμα, πολιτικά, είναι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής του Ποταμιού και αντιπρόεδρος της Βουλής, Σπύρος Λυκούδης, σχολιάζοντας τον ορισμό του Φώτη Κουβέλη ως αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην προανακριτική επιτροπή για τη Novartis, η λειτουργία της οποίας ξεκινάει σήμερα Δευτέρα (5 Μαρτίου 2018), και τόνισε πως “πρέπει να γίνει ο,τι ακριβώς λέει ο νόμος, ωστόσο έχει βαρύνει πολύ η σκανδαλολογία την ελληνική πολιτική ζωή, όχι τώρα, αλλά και τις προηγούμενες δεκαετίες”.

Πρόσθεσε ότι η υπόθεση ήρθε με τρεις καταγγελίες ανωνύμων και, “αν και κανείς δεν είπε ότι πρέπει να κρυφτούν τα σκάνδαλα,η πολιτική ζωή της χώρας δεν πρέπει να στηρίζεται στην αντιπαράθεση των σκανδάλων”.

Κατέληξε ότι “πρέπει να συζητήσουμε το θέμα της αναθεώρησης του άρθρου 86, για να βοηθήσουμε να κυλάνε ομαλά τα πράγματα.  Με το συγκεκριμένο άρθρο θα έχουμε συνεχώς προβλήματα, πρέπει να παρέμβουμε σε αυτό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα