Μακρυδημήτρης: Ο Έλληνας αστυνομικός διαθέτει υψηλό φρόνημα, ήθος και επαγγελματισμό

Συνέντευξη Τύπου, για το προσφυγικό και τα άμεσα μέτρα αντιμετώπισής του που έλαβε η κυβέρνηση στο Κέντρο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015. Στη συνέντευξη συμμετείχαν οι Νικόλαος Χριστοδουλάκης, υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Αντώνης Μακρυδημήτρης, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ιωάννης Μουζάλας, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χρήστος Ζώης, αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Συνέντευξη Τύπου, για το προσφυγικό και τα άμεσα μέτρα αντιμετώπισής του που έλαβε η κυβέρνηση στο Κέντρο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015. Στη συνέντευξη συμμετείχαν οι Νικόλαος Χριστοδουλάκης, υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Αντώνης Μακρυδημήτρης, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ιωάννης Μουζάλας, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χρήστος Ζώης, αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Το πληροφοριακό Κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. στη 80ή ΔΕΘ εγκαινίασε ο αναπληρωτής υπ. Προστασίας του Πολίτη Αντ. Μακρυδημήτρης

Το πληροφοριακό κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας που λειτουργεί στο πλαίσιο της 80ής ΔΕΘ, εγκαινίασε ο υπηρεσιακός αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Αντώνης Μακρυδημήτρης.

“Στο σύντομο χρονικό διάστημα που ασκώ τα καθήκοντά μου διαπίστωσα ότι η κατάσταση στην ΕΛ.ΑΣ. είναι καλή”, επισήμανε ο Αντ. Μακρυδημήτρης, ο οποίος στάθηκε στο υψηλό φρόνημα, το ήθος και τον επαγγελματισμό που διαθέτει ο Έλληνας αστυνομικός, ενώ εξέφρασε την ευχή του οι εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου να διεξαχθούν ομαλά και ειρηνικά.

Προηγουμένως, χαιρετισμό απηύθυνε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης, ο οποίος έκανε σύντομη αναφορά στο έργο του Σώματος, κάνοντας ξεχωριστή μνεία στο θεσμό του “Αστυνομικού της Γειτονιάς”, στην ενεργοποίηση των Κινητών Αστυνομικών Δυνάμεων, στην καθιέρωση της “Ώρας του Πολίτη, των Φορέων και των Κοινωνικών Εταίρων” και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα “Cyberkid”.

Σε ό,τι αφορά τη Βόρεια Ελλάδα αναφέρθηκε στην πρόσφατη ίδρυση τριών υπηρεσιών που έχουν ως έδρα τη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τις Υποδιευθύνσεις Οικονομικής Αστυνομίας, Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων.

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network