Μαλέλης για Παπαντωνίου: Όσοι έβαλαν το χέρι στο μέλι να μπουν φυλακή

Μαλέλης για Παπαντωνίου: Όσοι έβαλαν το χέρι στο μέλι να μπουν φυλακή
Ο Σταμάτης Μαλέλης Eurokinissi

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ μίλησε στον News 24/7 στους 88.6 για την υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου τονίζοντας πως όλες οι πτυχές της υπόθεσης πρέπει να έρθουν στο φως - Τι είπε για τον Κώστα Σημίτη.

Τυχοδιώκτες που δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατική παράταξη, καθώς κορόιδεψαν το λαό, χαρακτήρισε όσους εμπλέκονται σε σκάνδαλα ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Σταμάτης Μαλέλης μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6, αναφορικά με την υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου.

“Όσοι έχουν βάλει το χέρι στο μέλι διαπιστωμένα να μπουν φυλακή” είπε θυμίζοντας πως ο Γιάννος Παπαντωνίου έμεινε εκτός των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ το 2007 με απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου.

Ωστόσο, τόνισε πως αυτά τα γεγονότα δεν μπορούν να μειώσουν το έργο της δημοκρατικής παράταξης στον τόπο. “Η παράταξη είχε και έναν Γεννηματά και έναν Μόραλη και έναν Πεπονή που έδωσαν τη ζωή τους για να ανατραπεί το κράτος της Δεξιάς” είπε χαρακτηριστικά και εκτίμησε πως ο Κώστας Σημίτης ενδεχομένως να τοποθετηθεί για τις εξελίξεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα