Μανωλάκου: Σημαιοφόρος των μεγάλων συμφερόντων στα Βαλκάνια η κυβέρνηση

Η βουλευτής του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου
Η βουλευτής του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου EUROKINISSI

Η βουλευτής του ΚΚΕ μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για τη Συμφωνία των Πρεσπών, υποστηρίζοντας πως όσα συμβαίνουν στα Βαλκάνια γίνονται στο πλαίσιο των μεγάλων συμφερόντων στα Βαλκάνια, για τους ενεργειακούς δρόμους.

"Τα Σκόπια και γενικότερα όσα συμβαίνουν στα Βαλκάνια εντάσσονται στους σχεδιασμούς των μεγάλων συμφερόντων για τους ενεργειακούς δρόμους. Προφανώς ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία δεν ολοκλήρωσε τις μοιρασιές και συνεχίζουν με Σκόπια και Κόσοβο και άλλες χώρες. Γι΄αυτό γίνεται η παρέλαση αξιωματούχων στα Σκόπια".

Αυτό δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 η βουλευτής Πειραιά του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση ως "σημαιοφόρο" αυτών των σχεδιασμών.

ADVERTISING

Σημείωσε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προσπαθούν να φανούν διαφορετικοί αλλά έχουν ίδια στρατηγική στο πρόγραμμά τους. Πρόσθεσε ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν να περιμένουν κάτι από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.

Αναφορικά με την τροπολογία για την αύξηση του κατώτατου μισθού, τόνισε ότι ΚΚΕ την καταψήφισε, γιατί δεν ήταν τα 751 ευρώ ως βάση. Όπως εξήγησε, πρόκειται για την τροπολογία Βρούτση - Αχτσιόγλου η οποία καταργεί τις διαπραγματεύσεις εργοδοσίας – εργαζομένων, ενώ μπορεί να έχει αυξομοιώσεις με νόμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κ.Κ.Ε, Σκόπια
SHARE:

24Media Network