Μαντάς, Φάμελλος και Βάκη οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μετά τι εκλογες στις 20/9/15,Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 (EUROKINISSI / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
Πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μετά τι εκλογες στις 20/9/15,Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 (EUROKINISSI / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) EUROKINISSI

Ομόφωνα δεκτή η πρόταση Τσίπρα για τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους και την γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Με συνοπτικές διαδικασίες έγινε δεκτή από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του κόμματος.

Συγκεκριμένα για γραμματέα, ο κ. Τσίπρας πρότεινε την Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και για κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους τους κκ Χρήστο Μαντά, Σωκράτη Φάμελλο και Φωτεινή Βάκη.

ADVERTISING

Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Όσον αφορά τη χθεσινή εκλογή των αντιπροέδρων της Βουλής οι τρεις προεδρικοί υποψήφιοι, Τάσος Κουράκης, Γιώργος Βαρεμένος και Τασία Χριστοδουλοπούλου, πήραν τελικά το «εισιτήριο» για το προεδρείο με τον Αλέξη Τσίπρα να έχει τον τελικό λόγο για τη σειρά που θα τοποθετηθούν.

Υπέρ των προτάσεων των άλλων κομμάτων για τις θέσεις των αντιπροέδρων της Βουλής πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας να ταχθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από τις προτάσεις της Χρυσή Αυγής. Υπενθυμίζεται πως για την εκλογή των αντιπροέδρων απαιτούνται 75 ψήφοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Τσίπρας
SHARE:

24Media Network