Μαντζουράνης: Χολερικές συκοφαντίες Μητσοτάκη επειδή αποκάλυψα τα δώρα Χριστοφοράκου

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης
Ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης EUROKINISSI

Ο δικήγορος Γιάννης Μαντζουράνης με δήλωση του απάντησε σχετικά με τα όσα ανέφερε σε βάρος του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης χθες στη Βουλή

"Χολερικές συκοφαντίες" χαρακτήρισε ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, τα όσα ανέφερε χθες εις βάρος του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής: “Και πάλι δεν μπόρεσε να χαλιναγωγήσει το μίσος του για τον δικηγόρο, που έφερε στη δημοσιότητα τα δώρα του Χριστοφοράκου σ’ αυτόν και καλυπτόμενος πίσω από την βουλευτική ασυλία του με θρασυδειλία εξέμεσε χολερικές συκοφαντίες σε βάρος μου” ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Μαντζουράνης και συνέχισε: “Ως δημοκρατικός πολίτης, που αντιστάθηκε στη χούντα από τη Νομική, το Πολυτεχνείο, το ΕΑΤ-ΕΣΑ και την εξορία στη Δυτική Γερμανία και όχι από τα μεταξωτά σεντόνια της πριγκιπικής κούνιας του, δεν συμμετέχω σε σκευωρίες και παρακρατικούς μηχανισμούς, που υπονομεύουν τους δημοκρατικούς θεσμούς, όπως έγινε το 1965”.

Ανέφερε επίσης ότι “Ως μάχιμος δικηγόρος, επιλέγω ελεύθερα τους πελάτες και τις υποθέσεις, που υπερασπίζομαι ανεξαρτήτως της πολιτικής και οικονομικής ισχύος των αντιδίκων”.

Τον πληροφορώ, κατέληξε στη δήλωση του κ. Μαντζουράνης, “ότι δεν ασχολούμαι με τις προσωπικές και περιουσιακές υποθέσεις ούτε του ιδίου, ούτε των στελεχών της Ν.Δ., ούτε των συζύγων και των οικογενειών αυτών, γιατί έχω πιο ενδιαφέροντα, ευχάριστα και σημαντικά προς ενασχόληση”.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Siemens, Κυριάκος Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network