Μαρινάκης για σούπερ μάρκετ: “Δεν καταργούνται οι προσφορές 1+1”

Διαβάζεται σε 2'
Σούπερ μάρκετ
Σούπερ μάρκετ SOOC

Δεν αυξάνονται τα όρια συνταξιοδότησης, ούτε υπάρχει πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει τις προσφορές των σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Η ατάκα για Κασσελάκη, Πολυτεχνείο και… Goldman Sachs.

Το Μαξίμου δια του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, άδειασε τον υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, για τα περί κατάργησης των προσφορών 1+1 στα σουπερμάρκετ.

Ερωτηθείς σχετικώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε κατηγορηματικά ότι η κυβέρνηση  προτίθεται να καταργήσει τις προσφορές 1+1 στα ράφια των σούπερ μάρκετ διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι οι έλεγχοι στην αγορά θα συνεχιστούν.

“Και εμείς στο σπίτι μας προτιμάμε το 1+1, είναι πολύ πρακτικά. Δεν θα ήθελα να ξέρω αν γινόταν κάτι τέτοιο- που δεν πρόκειται να γίνει- τι θα γίνει με τη γυναίκα μου εάν γυρίσω σπίτι”, σχολίασε μάλιστα χιουμοριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Μαρινάκης διέψευσε επίσης εκ νέου ότι η κυβέρνηση προτίθεται να αυξήσει τα όρια συνταξιοδότησης. 

“Η πολιτική της κυβέρνησης είναι γνωστή και ειδικότερα οι κομβικές προτεραιότητες της, όπως η επέκταση του Μετρο δεν είναι υπό διαπραγμάτευση” διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον νεοεκλεγέντα, δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα απαντώντας σε ερωτήσεις στο briefing των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Μαρινάκης επέμεινε πως η κυβέρνηση είπε «ναι» στην πρόταση του ΚΚΕ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την τραγωδία στα Τέμπη για να αναδειχθούν οι διαχρονικές ευθύνες και να γίνει πράξη ο στόχος ενός σύγχρονου και ασφαλούς σιδηροδρόμου. Ερωτηθείς σχετικώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τιμά τις επετείους και θεωρεί πως δεν πρέπει να γίνονται αφορμή για πολιτικές διαφωνίες. Μάλιστα, διερωτήθηκε εάν ο κ. Κασσελάκης θα συμμετέχει στην πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία με μπλοκ της Goldman Sachs.

“Με την… Goldman Sachs στο Πολυτεχνείο ο Κασσελάκης;”

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τοποθετήθηκε και για την αυριανή παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

«Καλά κάνει και θα πάει στην πορεία του Πολυτεχνείου. Δεν ξέρουμε αν θα πάει με το μπλοκ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα φτιάξει ένα νέο δικό του μπλοκ με την Goldman Sachs», είπε ο Παύλος Μαρινάκης για τον Στ. Κασσελάκη.

Τέλος ο κ. Μαρινάκης καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, καλώντας τα υπόλοιπα κόμματα να μην εργαλειοποιούν για ίδιον όφελος επετείους, όπως αυτή του Πολυτεχνείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα