Μαστρογεωργίου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλά για 13η σύνταξη αλλά για εφάπαξ προεκλογικό βοήθημα

Μαστρογεωργίου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλά για 13η σύνταξη αλλά για εφάπαξ προεκλογικό βοήθημα
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μαστρογεωργίου Eurokinissi

Ο κ. Μαστρογεωργίου επιβεβαίωσε ακόμη ότι μόλις ανοίξει η Βουλή, η ΝΔ θα καταθέσει την πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη ενώ για την πρόκληση σε τηλεμαχία από τον κ.Τσίπρα στον κ.Μητσοτάκη θα γίνει όταν προκηρυχθούν οι εκλογές.

Αδύνατο να εφαρμοστεί το μοντέλο που θα παρουσιάσει στο σημερινό EWG η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησε στον News 24/7 στους 88,6 ο Γιάννης Μαστρογεωργίου. Για τη 13η σύνταξη, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ τόνισε ότι το κόστος στον προϋπολογισμό από την επάνοδό της υπολογίζεται στα 2,5 δισ. ευρώ το χρόνο. «Φοβάμαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για εφάπαξ βοήθημα, προεκλογικού χαρακτήρα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ας το φέρει στη Βουλή και θα δούμε».

Ο κ. Μαστρογεωργίου επιβεβαίωσε ότι μόλις ανοίξει η Βουλή, η ΝΔ θα καταθέσει την πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη, η οποία, όπως είπε, είναι μια «οιωνεί πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, που είναι μια κυβέρνηση Τσίπρα – Πολάκη» και εκτίμησε ότι «η συζήτηση θα είναι σοβαρή και σε βάθος».

Εκτίμησε μάλιστα, ότι ο πρωθυπουργός έχει δείξει ήδη ποιον από τους δύο υποψήφιους βουλευτές του νομού Χανίων – Σταθάκη ή Πολάκη – στηρίζει στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, όπου, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει μία έδρα.

Για την τηλεμαχία, για την οποία έχει απευθύνει πρόσκληση ο κ. Τσίπρας στον αρχηγό της ΝΔ, ο κ. Μαστρογεωργίου δήλωσε ότι «συζήτηση για όλα τα πεπραγμένα και τις λησμονημένες υποσχέσεις της κυβέρνησης γίνεται στη βουλή και όταν προκηρυχθούν εκλογές, θα γίνει και debate.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα