Μαξίμου: Ανασχηματισμός εν μέσω κρίσης δεν γίνεται

Εξωτερική άποψη του Μέγαρου Μαξίμου.
Εξωτερική άποψη του Μέγαρου Μαξίμου. EUROKINISSI

"Η κυβέρνηση λειτουργεί καλά και αποδοτικά" το μήνυμα Μητσοτάκη σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που διαψέδουν κάθε σενάριο περι ανασχηματισμού της κυβέρνησης.

Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν τα σενάρια περί ανασχηματισμού, επισημαίνοντας τα πολλά ανοιχτά ζητήματα αλλά και τα υψηλά θετικά ποσοστά για την κυβέρνηση σε όλες τις μετρήσεις.

«Η κυβέρνηση λειτουργεί καλά και αποδοτικά. Ανασχηματισμός εν μέσω κρίσης δεν γίνεται. Οι υπουργοί έχουν πολλή δουλειά να κάνουν και οφείλουν όλοι να ασχολούνται με το έργο τους κι όχι με σενάρια ανασχηματισμού που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά για το έργο της κυβέρνησης», ανέφερε σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, σε συνεργάτες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού είναι στραμμένο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στην επανεκκίνηση του τουρισμού και συνολικότερα της οικονομικής δραστηριότητας και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων απασχόλησης ώστε να περιοριστεί η απώλεια θέσεων εργασίας. Γι’ αυτό το λόγο έχει συνεχείς συσκέψεις και σε αυτό το έργο θέλει προσηλωμένους τους υπουργούς κι όχι στη σεναριολογία» επισήμαναν οι ίδιες πηγές και υπογράμμισαν ότι σε όλες τις μετρήσεις η κυβέρνηση έχει υψηλά επίπεδα αποδοχής.

Πηγή: 

ΑΠΕ ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανασχηματισμός, Μητσοτάκης
SHARE: