Μαξίμου: Fake news Γεωργιάδη για το νόμο Παρασκευόπουλου

ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ   .(EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ .(EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Η κυβέρνηση κατηγορεί τη ΝΔ ότι ψεύδεται συνειδητά υποστηρίζοντας ότι ο δολοφόνος της Ζέμπερη αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου, προκειμένου "η δεξιά της οικογένειας Μητσοτάκη να αποφύγει την πολιτική κόλαση, στην οποία οδηγούν οι φορολογικοί παράδεισοι"

Για συνειδητή διασπορά fake news σε σχέση με το νόμο Παρασκευόπουλου κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία το Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση την οποία αποκαλεί "δεξιά της οικογένειας Μητσοτάκη" ψεύδεται προκειμένου να πετάξει τη μπάλα των αποκαλύψεων για τις offshore στην εξέδρα.

"Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντιπρόεδρός της, Άδωνις Γεωργιάδης, «αποκάλυψαν» ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου", αναφέρει το Μαξίμου σε γραπτό σχόλιο.

"Είχε προηγηθεί από τους ίδιους κυνηγούς μαγισσών, η «αποκάλυψη» ότι με τον ίδιο νόμο είχαν αποφυλακιστεί ο φερόμενος ως δολοφόνος του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου, όπως και οι δράστες της ληστείας και της κακοποίησης με ηλεκτρικό σίδερο ογδονταπεντάχρονης γυναίκας", υπενθυμίζει επίσης.

"Και στις τρεις περιπτώσεις ψεύδονται. Απόλυτα, συνειδητά, και ασύστολα", συνεχίσει το Μαξίμου και καταλήγει:

"Παρατηρούμε, πάντως, ότι οι εγκληματίες «που απελευθέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ» πολλαπλασιάζονται όσο πολλαπλασιάζονται οι αποκαλύψεις των offshore.  

Προφανώς, για να αποφύγει την πολιτική κόλαση, στην οποία οδηγούν οι φορολογικοί παράδεισοι, η Δεξιά της οικογένειας Μητσοτάκη χώνεται μέχρι το λαιμό στο καθαρτήριο των fake news."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Paradise Papers, Άδωνις Γεωργιάδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπ. Δικαιοσύνης: Ο δολοφόνος της Δώρας αποφυλακίστηκε γιατί είχε εκτίσει την ποινή του

SHARE:

24Media Network