Μαξίμου για Αθανασίου: Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν όλοι την ίδια γνώμη

ΒΟΥΛΗ--ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ  ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ--ΦΩΤΙΟ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΒΟΥΛΗ--ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ--ΦΩΤΙΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Αποστάσεις κρατούν στο Μέγαρο Μαξίμου από τις δηλώσεις του βουλευτή Νάσου Αθανασίου σχετικά με τη "συγνώμη" που πρέπει να ζητηθεί σε Σημίτη και Γιαννίτση

Δυσφορία προκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου η δήλωση του βουλευτή Νάσου Αθανασίου στην ΕΡΤ που έκανε λόγο για οφειλόμενη συγνώμη στους Κώστα Σημίτη και Τάσο Γιαννίτση για το θέμα του ασφαλιστικού.

Ο βουλευτής ανέφερε συγκεκριμένα πως "τα Ταμεία είχαν καταρρεύσει, είχαν χρεοκοπήσει, είχαν κατακρημνιστεί επί κυβέρνησης Σημίτη. Τον Σημίτη μπορείς να τον κατηγορήσεις για πολλά πράγματα, π.χ. για την ενθάρρυνση της διαπλοκής. Πρέπει, όμως από τον πρωθυπουργό Σημίτη και τον Τάσο Γιαννίτση να ζητήσουμε συγγνώμη διότι από τότε είχαν καταλάβει ότι το ασφαλιστικό καταρρέει, ότι τα Ταμεία καταρρέουν, και έπρεπε να κάνουμε κάτι".

Κρατώντας σαφής αποστάσεις από αυτή την άποψη και δείχνοντας δυσαρέσκεια για την συγκεκριμένη  τοποθέτηση κυβερνητικές πηγές διευκρίνιζαν, πως ¨στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν όλη την ίδια γνώμη. Η διαφοροποίηση απόψεων είναι δικαίωμα κάθε στελέχους. Υπενθυμίζουμε ωστόσο ότι η μεταρρύθμιση Σημίτη ήταν προσπάθεια να περικοπούν τα δικαιώματα σε συνθήκες ανάπτυξης, ενώ το σημερινό νομοσχέδιο είναι να εξασφαλιστούν τα ασφαλιστικά δικαιώματα σε συνθήκες ύφεσης. Επιπλέον, το 2002 ο κ. Σημίτης έπαιξε τα αποθεματικά των ταμείων στο χρηματιστήριο για να κερδίσει τις εκλογές".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Με Γιαννίτση, Πανούση, Αυγερινό, Πικραμμένο και Μπακογιάννη η εκδήλωση του Ποταμιού για τον εκλογικό νόμο

SHARE:

24Media Network