Μαξίμου για δηλώσεις Μητσοτάκη: Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Η εξωτερική όψη του Μεγάρου Μαξίμου
Η εξωτερική όψη του Μεγάρου Μαξίμου EUROKINISSI

Αποτρέψαμε απόδραση μάρτυρα εμπλεκόμενου σε σκάνδαλο απαντά το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού στις επικρίσεις του προέδρου της ΝΔ.

"Δεν θα έχουμε ένα νέο Χριστοφοράκο" αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ως απάντηση στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκης περί θεσμικής εκτροπής, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

"Πολύ άγχος, πολλά νεύρα και πολλή ένταση εμφανίζει τις τελευταίες ημέρες ο κος Μητσοτάκης, όπως και η ΝΔ, σε σχέση με την υπόθεση Novartis.

Ίσως γιατί η απόδραση από τη χώρα ενός κρίσιμου εμπλεκόμενου στο σκάνδαλο αποφεύχθηκε στο παρά πέντε και δεν θα έχουμε στην υπόθεση αυτή νέο «Χριστοφοράκο» και πιθανά επανάληψη της ατιμωρησίας, όπως στην υπόθεση Siemens. Ίσως πάλι, γιατί κάτι γνωρίζει και ανησυχεί.

Σε κάθε περίπτωση του συνιστούμε ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Και επειδή του αρέσει για το θέμα αυτό να βγάζει και δηλώσεις στην αγγλική γλώσσα, θα τον παρακαλέσουμε αν μπορεί να μας μεταφράσει τη λαϊκή παροιμία «φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!"

Απάντηση της ΝΔ στο Μέγαρο Μαξίμου

«Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, την οποία δεν ελέγχει το παραδικαστικό κύκλωμα του Μαξίμου, καταγγέλλει σήμερα δημοσίως την κυβέρνηση για θεσμική εκτροπή», σημειώνει η ΝΔ απαντώντας στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, και προσθέτει: «Καθώς αυτό δεν έχει προηγούμενο στη μεταπολίτευση, έχει κάτι να πει ο κ. Τσίπρας ή έχει αναθέσει τη διακυβέρνηση στον Παύλο Πολάκη;».


 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κυβερνητικές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη καταγγέλλει ο Μητσοτάκης

Παπαδημούλης: Το σκάνδαλο Novartis είναι υπαρκτό και όχι σκευωρία

Δικαστές και εισαγγελείς: Ο πρωθυπουργός να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις Πολάκη

SHARE:

24Media Network