Μαξίμου: Πραγματικός αρχηγός της ΝΔ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Φωτό αρχείου, το Μαξίμου
Φωτό αρχείου, το Μαξίμου EUROKINISSI

Σφοδρή επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τα όσα είπε ο εφοπλιστής σε ραδιοφωνική εκπομπή. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά, αναφέρει, πως "διαπιστώνοντας το ηγετικό έλλειμμα του κ. Μητσοτάκη", "βγήκε μπροστά". Χωρίς αξιοπιστία "οι μεταχρονολογημένες δήθεν αποκαλύψεις του", σημειώνεται μεταξύ άλλων.

Την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου προκάλεσαν τα όσα είπε ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον RealFm 97,8.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το Μαξίμου χαρακτηρίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως τον "πραγματικό αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης" και σημειώνει, ότι "οι μεταχρονολογημένες δήθεν αποκαλύψεις του", στερούνται αξιοπιστίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση Μαξίμου:

Επιτέλους! Ο πραγματικός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Μαρινάκης, διαπιστώνοντας προφανώς το ηγετικό έλλειμμα του κ. Μητσοτάκη, αποφάσισε να εμφανιστεί δημόσια.

Ο γνωστός εφοπλιστής, εκδότης, και κατηγορούμενος «βγαίνει μπροστά» ακριβώς μία μέρα μετά την οριστικοποίηση της παραπομπής του σε δίκη για κακούργημα για τα «στημένα».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

- Ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για εμπορία δύο τόνων ηρωίνης, και για μια σειρά άλλα εγκλήματα, αλλά εκτοξεύει απειλές, ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρώτος στην ιστορία πρωθυπουργός που θα καταδικαστεί για «σκευωρία» εναντίον του. Τον ενημερώνουμε ότι πρέπει να περιμένει στη σειρά μετά τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Γεωργιάδη γιατί προηγείται η δήθεν «σκευωρία» της Novartis.

- Χρηματοδοτεί τη ΝΔ, έχει κουμπαριές με την οικογένεια Μητσοτάκη, στηρίζει με κάθε μέσο τη Δεξιά, και την άκρα Δεξιά, αλλά δηλώνει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την αξιωματική αντιπολίτευση, ή με άλλο κόμμα.

- Έχει μετατρέψει τις εφημερίδες που ελέγχει σε όπλα τοξικού πολέμου κατά της Αριστεράς, αλλά δηλώνει ότι αυτός είναι που άφησε ελεύθερους τους δημοσιογράφους τους να γράφουν τη γνώμη τους.

- Πρέπει να ψάξει πολύ κανείς για να βρει πλοίο του με ελληνική σημαία, αλλά δηλώνει πατριώτης και… Μακεδονομάχος.

Προφανώς οι μεταχρονολογημένες δήθεν αποκαλύψεις του, ενόψει και των εκλογών, έχουν την αξιοπιστία που τις προσδίδουν ο βίος και η πολιτεία του.

Ας είναι πάντως βέβαιος, ότι την παλινόρθωση της σαπίλας που ονειρεύεται για να γλιτώσει, ως φανερός ηγέτης πλέον της ΝΔ, δεν θα την επιτρέψει ο ελληνικός λαός.

Πηγές ΝΔ: Η σιωπή Τσίπρα και Παππά για τις καταγγελίες Μαρινάκη επιβεβαιώνει την ενοχή τους

"Το Μέγαρο Μαξίμου που κατηγορούσε συλλήβδην επιχειρηματίες και πολιτικούς αντιπάλους, αποδεικνύεται ότι μονίμως συνομιλεί εξυπηρετεί και διαπλέκεται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Η σιωπή των κ. Τσίπρα και Παππά απέναντι στις σημερινές καταγγελίες, απλά επιβεβαιώνει την ενοχή τους" ανέφεραν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Β. Μαρινάκης: Ο Παππάς μου ζήτησε να πληρώσω την πρώτη δόση της άδειας του Καλογρίτσα

ΝΔ: Ο Μαρινάκης επιβεβαίωσε τις στενές σχέσεις του με ΣΥΡΙΖΑ στα πρώτα χρόνια διακυβέρνησης του

Παραπέμπονται σε δίκη ο Μαρινάκης και 27 ακόμη για στημένους αγώνες

SHARE:

24Media Network