Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης και στο θέμα της Εκκλησίας έγινε έρμαιο των ακροδεξιών

Η είσοδος του Μεγάρου Μαξίμου στην οδό Ηρώδου Αττικού
Η είσοδος του Μεγάρου Μαξίμου στην οδό Ηρώδου Αττικού EUROKINISSI

Η ΝΔ αρχικά εξέφραζε ικανοποίηση για τη συμφωνία Τσίπρα- Ιερώνυμου, αλλά στη συνέχεια πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ τάσσονται κατά της συμφωνίας, σχολιάζει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού

«Μετά την ανακοίνωση της πρότασης συμφωνίας Πολιτείας-Εκκλησίας, η ΝΔ εξέφραζε επισήμως την ικανοποίησή της, διεκδικώντας μάλιστα και την πατρότητα της πρότασης συμφωνίας. Χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να επιβεβαιωθεί ποιος κάνει κουμάντο στη ΝΔ. Το ένα μετά το άλλο, πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ, προεξαρχόντων του αντιπροέδρου της, 'Αδωνι Γεωργιάδη, του Μάκη Βορίδη και εσχάτως του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ακυρώνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τάσσονται κατά της πρότασης συμφωνίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τη σημερινή δήλωση του αναπληρωτή εκπροσώπου της ΝΔ και την παλαιότερη δήλωση του τομεάρχη Εσωτερικών στον News 24/7 στους 88,6.

«Δεν περιμένει κανείς ότι ο κ. Μητσοτάκης θα μπορέσει να επιβληθεί στους ακραίους που ελέγχουν το κόμμα του και στους υπόγειους σχεδιασμούς τους. Περιμένουμε ωστόσο από τον κ. Μητσοτάκη μία ξεκάθαρη απάντηση: Η ΝΔ παραμένει υπέρ της πρότασης συμφωνίας με την Εκκλησία της Ελλάδος ή για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας ο κ. Μητσοτάκης έγινε πάλι έρμαιο των ακροδεξιών;», θέτει το ερώτημα το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Εκκλησία, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κυρανάκης: Δεν μας δεσμεύει η εξαγγελία των 10.000 προσλήψεων

ΝΔ: Για προεκλογικούς λόγους η συμφωνία Τσίπρα - Εκκλησίας

SHARE:

24Media Network