Μαξίμου σε ΝΔ για Καμμένο: Δώστε ονόματα αλλιώς εκτελείτε εντολές συμφερόντων

Μαξίμου σε ΝΔ για Καμμένο: Δώστε ονόματα αλλιώς εκτελείτε εντολές συμφερόντων
Οι σημαίες στο Μέγαρο Μαξίμου κυματίζουν μεσίστιες την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017, σε ένδειξη πένθους για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας, την 22α Μαΐου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Απάντηση στη ΝΔ από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. "Περιμένουμε να πουν αν υπάρχει συγκεκριμένος επιχειρηματίας που εμπλέκεται και τον οποίον θέλουν να υπερασπιστούν", αναφέρεται στην ανακοίνωση

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε την Πέμπτη το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με την οποία απαντάει σε προηγούμενη της Νέας Δημοκρατίας για την υπόθεση του Πάνου Καμμένου.

“Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης είτε θα απαντήσουν με ονόματα, είτε θα επιβεβαιώσουν πως είναι εντολοδόχοι ύποπτων συμφερόντων.

Περιμένουμε να μας πουν αν υπάρχει συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που φέρεται να εμπλέκεται με την υπόθεση του Noor1 και τον οποίον θέλουν να υπερασπιστούν.

Μέχρι τότε ας μη νομίζουν ότι θα καταφέρουν να κρυφτούν πίσω από «αποκαλυπτικά» πρωτοσέλιδα των συμφερόντων που στηρίζουν και κατ’ εντολήν των οποίων ενεργούν”, αναφέρει το Μαξίμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα