Μαξίμου: Το μόνο που ενδιαφέρει ΝΔ και Μητσοτάκη είναι να ξαναπιάσουν την κουτάλα

Μαξίμου: Το μόνο που ενδιαφέρει ΝΔ και Μητσοτάκη είναι να ξαναπιάσουν την κουτάλα
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Η αιχμηρή ανακοίνωση του Μαξίμου με αφορμή τη δήλωση Ζαχαράκη ότι η Νέα Δημοκρατία θα διαχειριστεί τα δημοσιονομικά της Ελλάδας όπως διαχειρίζεται τα θαλασσοδάνειά της.

«Καταβάλλουμε τις δόσεις μας κανονικότατα και πραγματικά είναι ένα δείγμα για το πώς θα διαχειριστούμε αν ο κόσμος μας εμπιστευτεί με τη θετική ψήφο και τα δημοσιονομικά της χώρας» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, κληθείσα να απαντήσει σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Αγουρίδη για τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι η Τράπεζα Πειραιώς έχει κινηθεί δικαστικά για να γίνουν άμεσα απαιτητά τα χρήματα αυτά. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα πλάνο για το πότε θα αποπληρωθεί το ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ που οφείλουν στη ΝΔ, σε δάνεια.

Τις δηλώσεις της κας Ζαχαράκη σχολίασε το Μέγαρο Μαξίμου, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι «το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη είναι να ξαναπιάσουν την κουτάλα, να ρημάξουν ξανά τα δημόσια ταμεία και να επιστρέψουν τη χώρα στα ελλείμματα και τα μνημόνια.»

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Μαξίμου:

«Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κα Σοφία Ζαχαράκη, παραδέχθηκε σήμερα πως η ΝΔ φιλοδοξεί να διαχειριστεί τα δημόσια οικονομικά όπως διαχειρίστηκε και τα δάνειά της. Τα 200 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια δηλαδή, για τα οποία στελέχη της βρίσκονται αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη.

Επιβεβαίωσε δηλαδή, ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, είναι να ξαναπιάσουν την κουτάλα, να ρημάξουν ξανά τα δημόσια ταμεία και να επιστρέψουν τη χώρα στα ελλείμματα και τα μνημόνια.

Ευτυχώς, ο ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα