ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Fourth day of the Delphi Economic Forum VII, at the European Cultural Centre of Delphi, on April 9, 2022 /     7    ,     ,  9 , 2022

Υπουργοί “παίρνουν σειρά” για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Το Μαξίμου θέλει να απευθυνθεί στους κεντρώους ψηφοφόρους, που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και να διασφαλίσει την εκλογή “δικών του” στελεχών. Το άγχος για τις εκλογές. Που κατεβαίνουν οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί.

(Dimitris Papamitsos / Greek Prime Minister's Office)

Το μήνυμα της σύσκεψης υπό Μητσοτάκη: Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει ενεργειακά ασφαλής

Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη υπό τον Κ. Μητσοτάκη για την ενεργειακή επάρκεια της χώρας μετά τις χθεσινές αποφάσεις της Ρωσίας για το φυσικο αέριο. Οι πληρωμές των ελληνικών εταιρειών στη Gazprom θα πραγματοποιηθούν μετά τις 20 Μαϊου

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Κ. Μητσοτάκη: Σε επιφυλακή για το φυσικό αέριο μετά το νέο "χτύπημα" της Ρωσίας

Σύσκεψη υπό τον Κ. Μητσοτάκη για την ενεργειακή επάρκεια της χώρας. Η Ελλάδα θα βοηθήσει τη Βουλγαρία απέναντι στο ρωσικό εμπάργκο. Ορόσημο και για την Ελλάδα η 20η Μαϊου, καθώς θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα πληρώσει σε ρούβλια

Εκλογές χωρίς... ακρίβεια στην ατζέντα

Εκλογές χωρίς... ακρίβεια στην ατζέντα

Το Μαξίμου κάνει προεκλογική πρόβα "ξεθάβοντας" μια υπόθεση του 2016 με πρωταγωνιστή τον αποθανόντα Ανδρέα Βγενόπουλο, την ώρα που η ακρίβεια κυριαρχεί στην καθημερινότητα των πολιτών. Η εκκαθάριση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και τα πρόσωπα που προωθούνται.

Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου

Ουκρανία: Ανησυχία στην Αθήνα για το φυσικό αέριο - Σύσκεψη στο Μαξίμου

Σύσκεψη υπό τον Κ. Μητσοτάκη με αντικείμενο όλα τα πιθανά σενάρια για την εξασφάλιση της τροφοδοσίας της Ελλάδας σε φυσικό αέριο ανάλογα με τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Κακή παράσταση στο Προεδρικό Μέγαρο…

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για τα ευχολόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κατερίνας Σακελλαροπούλου κατά τη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, τη στιγμή που εκατοντάδες πολίτες ήταν χωρίς ρεύμα.

Πλοία του πολεμικού ναυτικού

Μαξίμου "αδειάζει" Ροζάκη: Ισχύει η πάγια θέση για τα 12 ναυτικά μίλια και τίποτε άλλο

Και επισήμως δια του κυβερνητικού εκπροσώπου, μετά τις διπλωματικές πηγές, η κυβέρνηση διαψεύδει τις δηλώσεις Ροζάκη πως η Ελλάδα είχε προτείνει στις διερευνητικές με Τουρκία την επέκταση στα 10 και όχι 12 ναυτικά μίλια.

Σύσκεψη για τις ανατιμήσεις στην ενέργεια - Έρχονται νέα μέτρα στήριξης

Σύσκεψη για τις ανατιμήσεις στην ενέργεια - Έρχονται νέα μέτρα στήριξης

Στη διάρκεια σύσκεψης στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, εξετάστηκαν οι επιπτώσεις από την πορεία των τιμών στο ρεύμα, στα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και στο ύψος του πληθωρισμού.

Έλεγχος για την εφαρμογή των μέτρων

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα νέα μέτρα - Εντατικοί έλεγχοι σε εστίαση, διασκέδαση και χιονοδρομικά κέντρα

Σύσκεψη με αντικείμενο το συντονισμό των ελέγχων για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το Μέγαρο Μαξίμου

Κορονοϊός: Και δεύτερη έκτακτη σύσκεψη σήμερα στο Μαξίμου

Γεραπετρίτης, Σκέρτσος, Πλεύρης, Γκάγκα και Τσιόδρας συζήτησαν τα μέτρα για την ενίσχυση των νοσοκομείων ιδίως στη Βόρεια Ελλάδα και τους ελέγχους στην εστίαση. Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων για τους ανεμβολίαστους

Κορονοϊός: Έκρηξη κρουσμάτων στη Βόρεια Ελλάδα - Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για νέα μέτρα

Κορονοϊός: Έκρηξη κρουσμάτων στη Βόρεια Ελλάδα - Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για νέα μέτρα

Μέσα σε μια εβδομάδα ο κεντρικός δήμος Θεσσαλονίκης κατέγραψε περίπου 1000 νέα κρούσματα. Γεραπετρίτης, Σκέρτσος, περιφερειάρχες και ΚΕΔΕ τηλεδιασκέπτονται για μέτρα ενίσχυσης των νοσοκομείων στην περιφέρεια, με έμφαση στη Βόρεια Ελλάδα.

Ανακοινώνεται ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας - Επικρατέστερος ο Χρήστος Στυλιανίδης

Ανακοινώνεται ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας - Επικρατέστερος ο Χρήστος Στυλιανίδης

Τον Χρήστο Στυλιανίδη, πρώην Επίτροπο για τη Διεθνή Συνεργασία, την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων σχεδιάζει να τοποθετήσει τελικά υπουργό Πολιτικής Προστασίας ο Κ. Μητσοτάκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Χρήστος Στυλιανίδης

Ο Χρήστος Στυλιανίδης υποψήφιος για τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας

Τον πρώην Επίτροπο για τη Διεθνή Συνεργασία, την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων σχεδιάζει να τοποθετήσει τελικά υπουργό Πολιτικής Προστασίας ο Κ. Μητσοτάκης.

Άκης Σκέρτσος και Ιωάννης Οικονόμου

Μίνι ανασχηματισμός: Νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Οικονόμου - Αναβαθμίζεται ο Σκέρτσος

Σε διορθωτικές κινήσεις προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την αναβάθμιση Τριαντόπουλου. Αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο και στο Μαξίμου.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης στο Βήμα της Βουλής.

Μαξίμου "αδειάζει" Γεωργιάδη: Δεν θα απολύονται εργαζόμενοι που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο

Η Αρ. Πελώνη ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται ζήτημα απόλυσης μη εμβολιασμένων εργαζόμενων γενικότερα και υπενθύμισε ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης είχε αναφερθεί σε υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών.

Πολεμικά πλοία (φωτογραφία αρχείου)

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την αξιολόγηση των προτάσεων για τις 4 νέες φρεγάτες

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την αξιολόγηση των προτάσεων για τις 4 νέες φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού.

Μητσοτάκης: Ελεύθερη και γρήγορη πρόσβαση στο κτηματολόγιο από το gov.gr

Μητσοτάκης: Ελεύθερη και γρήγορη πρόσβαση στο κτηματολόγιο από το gov.gr

Ο πρωθυπουργός εξήγησε πως με λίγα κλικ θα γίνεται γνωστή η νομική κατάσταση κάθε ακινήτου, ενόψει κάποιας μεταβίβασης, και η φερεγγυότητά του για τη λήψη ενός δανείου, ενώ θα είναι προσβάσιμες οι πληροφορίες για συμβολαιογραφικές πράξεις και διορθώσεις σε εγγραφές.

Lockdown: Συνάντηση Μητσοτάκη-Ιερώνυμου με το βλέμμα στο Πάσχα 

Lockdown: Συνάντηση Μητσοτάκη-Ιερώνυμου με το βλέμμα στο Πάσχα 

Η εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού και το κυβερνητικό σχέδιο αντιμετώπισης της βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη

Το Μαξίμου δεν θέλει να αφήσει τον Τσίπρα να ξεχάσει τη δήλωση Δρίτσα

Η κυβέρνηση δια της Πελώνη επιμένει και καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση για τη δήλωση του πρώην υπουργού για 17 Νοέμβρη, κάνοντας λόγο για πολιτική αφωνία που γεννά ερωτήματα.

Καρέ από τον εγκλωβισμό οδηγών το 2017

Εθνική οδός: Το Μαξίμου απαντά σε Τσίπρα με βίντεο από τον εγκλωβισμό οδηγών το 2017

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρ. Ταραντίλης έδωσε στη δημοσιότητα φωτγραφία και βίντεο από το κλείσιμο της Εθνικής Οδού επί ΣΥΡΙΖΑ το 2017, που είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν χιλιάδες οδηγοί.