Μαυρωτάς: Προς τη σωστή κατεύθυνση οι τροπολογίες που προωθήθηκαν στα Σκόπια

Ο Γιώργος Μαυρωτάς
Ο Γιώργος Μαυρωτάς EUROKINISSI

"Η θετική προδιάθεση του Ποταμιού είναι δεδομένη, το "ναι" δεν είναι δεδομένο και δεν πρέπει να είναι" τόνισε ο αντιπρόεδρος του κόμματος.

«Η θετική προδιάθεση είναι δεδομένη, το "ναι" δεν είναι δεδομένο» είπε απαντώντας σε ερωτήσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς μιλώντας στον Νews 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Νομίζω ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση οι τροπολογίες που προωθήθηκαν στα Σκόπια στο πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο και η στάση του Ποταμιού σε αυτό. Θα τα συνεκτιμήσουμε όλα όταν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή. Είναι τα κείμενα, είναι και η ρητορική και οι ερμηνείες που θα γίνουν μετά τις 15 Ιανουαρίου όταν θα έχουν τελειώσει οι διαδικασίες στα Σκόπια. Η θετική προδιάθεση είναι δεδομένη, το "ναι" δεν είναι δεδομένο και δεν πρέπει να είναι. Θα υπερψηφίσουμε πρόταση μομφής της ΝΔ, όπως κάναμε και τον Ιούνιο».

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποτάμι, Σκοπιανό
SHARE:

24Media Network