Με τον Ο. Βουδούρη και τον Θ. Παραστατίδη συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

ΝΑΥΠΛΙΟ-Με ομιλητές τον Οδ.  Βουδούρη Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και το Ν. Πατσαρίνο Περιφερειακό Σύμβουλο  η παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα» διοργάνωσε πολιτική εκδήλωση στο Ε.Κ. Ναυπλίου την Κυριακή 30 Μαρτίου.  (eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΝΑΥΠΛΙΟ-Με ομιλητές τον Οδ. Βουδούρη Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και το Ν. Πατσαρίνο Περιφερειακό Σύμβουλο η παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα» διοργάνωσε πολιτική εκδήλωση στο Ε.Κ. Ναυπλίου την Κυριακή 30 Μαρτίου. (eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος) EUROKINISSI

Συνεχίζονται οι επαφές του ΣΥΡΙΖΑ με ανεξάρτητους βουλευτές. Βουδούρη και Παραστατίδη, συνάντησε ο Α. Τσίπρας

Του Αντώνη Αντζολέτου

Στο πλαίσιο των συμμαχιών που χτίζει ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους ανεξάρτητους βουλευτές Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρο Παραστατίδη, από την "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΩΤΑ", σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247.

Κοινή διαπίστωση μετά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα  με τον Οδυσσέα Βουδούρη και τον Θεόδωρο  Παραστατίδη, ήταν το αδιέξοδο της κυβερνητικής πολιτικής, τονίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, πως ο μόνος δρόμος για να οδηγηθεί η χώρα στην σταθερότητα είναι οι εκλογές.

Από τις δυο πλευρές διαπιστώθηκαν ισχυρές προγραμματικές συγκλίσεις, ενώ όσον αφορά το θέμα των ψηφοδελτίων, αυτό που διαμηνύεται είναι πως "η συζήτηση είναι πρώιμη".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE: