ΜέΡΑ25: Δεν θα γίνουμε συνεργοί στην ηρωοποίηση του Κασιδιάρη

ΜέΡΑ25
ΜέΡΑ25 ARIS OIKONOMOU / SOOC

Αντίθετο με τη νομοθετική ρύθμιση που θα μπλοκάρει το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, δηλώνει το ΜέΡΑ25.

Σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης, στον απόηχο της επερχόμενης νομοθετικής ρύθμισης για τον αποκλεισμό του κόμματος του καταδικασθέντα Ηλία Κασιδιάρη από την εκλογική διαδικασία, άσκησε το ΜέΡΑ25.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα εκφράζει την αντίθεσή του, λόγοντας ότι δεν θα γίνουν "συνεργοί στην ηρωοποίηση του Κασιδιάρη".

ADVERTISING

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25:

"Το ΜέΡΑ25 δεν θα γίνουμε συνεργοί στην ηρωοποίηση του Κασιδιάρη και των λοιπών ναζί που θα επιτύχει η απαγόρευση που μεθοδεύει η κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στην απατηλή πλάνη του ΣΥΡΙΖΑ ότι μπορεί η απαγόρευση να 'φωτογραφήσει' αποκλειστικά ναζιστικά κόμματα χωρίς να αποτελέσει προοίμιο για ένα ντόμινο απαγορεύσεων με αντικομμουνιστική στόχευση – δεδομένου, μάλιστα, ότι είμαστε μέλη μιας ανιστόρητης Ευρωπαϊκής Ένωσης που, κάθε 23η Αυγούστου, τσουβαλιάζει τον φασισμό με τον κομμουνισμό.

Στον αγώνα εναντίον του ναζισμού και του φασισμού, οι δημοκράτες ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια Νέα Δημοκρατία που συστηματικά εντάσσει ναζί και φασίστες στην Αστυνομία και σε άλλους θεσμούς του κράτους και της κοινωνίας.

Καταγγέλλουμε λοιπόν ως επικίνδυνα υποκριτική την μεθόδευση της κυβέρνησης. Το ΜέΡΑ25 δουλεύουμε νύχτα-μέρα, μαζί με όλους τους αντιφασίστες δημοκράτες, ώστε οι ναζί να συντριβούν ηθικά και πολιτικά παντού".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΜέΡΑ25, Χρυσή Αυγή
SHARE:

24Media Network