Καταγγελία ΜέΡΑ25 για “απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ” σε αντιφασιστική συγκέντρωση στο Γαλάτσι

Καταγγελία ΜέΡΑ25 για “απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ” σε αντιφασιστική συγκέντρωση στο Γαλάτσι
Youtube

Σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 κάνει λόγο για "ένα πραγματικό όργιο αστυνομικής καταστολής εναντίον συγκεντρωμένων και περαστικών, με τέσσερις βαριά τραυματισμένους στο κεφάλι".

Για «απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ σε αντιφασιστική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στο Γαλάτσι», κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης σε ανακοίνωσή του.

Ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι η συγκέντρωση ήταν αρχικά να πραγματοποιηθεί στο Ν. Ηράκλειο, αλλά μεταφέρθηκε λόγω έντονης αστυνομικής παρουσίας στο μέρος του αρχικού καλέσματος. Στην συνέχεια, προσθέτει, υπήρξε «ένα πραγματικό όργιο αστυνομικής καταστολής εναντίον συγκεντρωμένων και περαστικών, με τέσσερις βαριά τραυματισμένους στο κεφάλι, που συνεχίστηκε ακόμα και έξω από το νοσοκομείο, όπου η αστυνομία παραμόνευε για να συλλάβει τους τραυματίες -όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλεται»-.

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 καταγγέλλει επίσης ότι η αντιφασιστική συγκέντρωση «είχε πραγματοποιηθεί σε απάντηση συγκέντρωσης μελών του φασιστικού μορφώματος Κασιδιάρη, τα οποία δεν “έχαιραν” αντίστοιχης αντιμετώπισης από τις δυνάμεις καταστολής του κ. Χρυσοχοΐδη, επιβεβαιώνοντας δυστυχώς για μια ακόμα φορά, τις εκλεκτικές τους σχέσεις με τα σώματα ασφαλείας». Πρέπει άμεσα, επισημαίνει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 «να εκδημοκρατιστούν όλα τα σώματα ασφαλείας και να υπάρξει πραγματική λογοδοσία και εμφανή διακριτικά».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα