ΜέΡΑ25: Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε το διαχρονικό ψέμα όλων των μνημονιακών πρωθυπουργών

ΜέΡΑ25: Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε το διαχρονικό ψέμα όλων των μνημονιακών πρωθυπουργών
ΜέΡΑ25 EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 για το ζήτημα των πλειστηριασμών.

«Ο κ. Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση όπου αναλώθηκε σε μια ακολουθία χονδροειδών ψεμάτων και προκλήσεων», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

«Για την ξαφνική προεκλογική “παροχολογία” της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός δήλωσε πως δεν σχετίζεται με τις προσεχείς εκλογές -προφανώς ο χρόνος είναι τυχαίος!- και ότι, άκουσον άκουσον, πρόκειται για χρήματα που δεν προέρχονται από δανεισμό, αλλά από την ανάπτυξη της χώρας. Η συγκεκριμένη φράση προφανώς θα πρέπει να προκάλεσε γέλιο σε ολόκληρο το Ραδιομέγαρο, αν σκεφτεί κανείς, ότι η Μητσοτάκης ΑΕ έχει χρεώσει την χώρα μας τα τελευταία χρόνια περί τα 50 δισ. για να δίνει παροχές όχι στον κόσμο, αλλά στους ολιγάρχες», τονίζει, προσθέτοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο γνωστό και διαχρονικό ψέμα όλων των μνημονιακών πρωθυπουργών (Παπανδρέου-Σαμαράς-Τσίπρας και τώρα Μητσοτάκης), ότι οι πλειστηριασμοί που γίνονται δεν αφορούν την πρώτη κατοικία». «Προφανώς δεν έχουν δει τις εξώσεις που γίνονται σε φτωχούς συνταξιούχους, σε ΑμεΑ, σε πολύτεκνους και ανέργους. Πλειστηριασμοί πρώτης, λαϊκής κατοικίας γίνονται κανονικότητα, τόσο από την κυβέρνηση της ΝΔ σήμερα, όσο και από αυτήν την δήθεν προοδευτική του ΣΥΡΙΖΑ πριν», σχολιάζει.

«Τέλος, όσον αφορά το “επόμενο στάδιο του επιτελικού κράτους” που σχεδιάζει η κυβέρνηση για την επόμενη τετραετία όπως μάς είπε, μια κυβέρνηση που ανοιγοκλείνει την εθνική οδό με 5 πόντους χιόνι, όσο και για τις περισσότερες γυναίκες που θα αξιοποιήσει στην επόμενη πάλι τετραετία η ΝΔ, όταν ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης μας έλεγε πως έψαχνε γυναίκες αλλά δεν έβρισκε για το Υπουργικό Συμβούλιό του, τα αφήνουμε όλα στην κρίση των πολιτών, που καταλαβαίνουν πολύ καλά το εύρος της κυβερνητικής κοροϊδίας», σημειώνει και καταλήγει:

«Φυσικά, στην συνέντευξη ο πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε, ούτε και ρωτήθηκε, για τις τεράστιες κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών και το ΠΔ, που μάλλον είναι εκτός επικαιρότητας».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα