Μετωπική Σαμαρά με Τσίπρα: Το τελευταίο ανέκδοτο που έχουν πει ότι θα διαλύσουν το ΝΑΤΟ

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις εργασίες της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Νιούπορτ της Ουαλίας την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις εργασίες της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Νιούπορτ της Ουαλίας την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) EUROKINISSI

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Ε. Βενιζέλος λέγοντας πως η θέση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνη

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις στελεχών του όσον αφορά την "διάλυση του ΝΑΤΟ" εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός από το Νιούπορτ της Ουαλίας μετά την λήξη της Συνόδου Κορυφής της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

"Την ώρα που άλλες χώρες όπως η ΠΓΔΜ εκλιπαρούν να μπουν στο ΝΑΤΟ και δεν γίνονται δεκτές, και ακόμη και η Τουρκία εμποδίζει την είσοδο της Κύπρου, ο ΣΥΡΙΖΑ μας καλεί να φύγουμε" δήλωσε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε δηκτικά:

"Το τελευταίο ανέκδοτο που κυκλοφορεί είναι ότι θα διαλύσουν το ΝΑΤΟ. Μεγάλη ιδέα έχουν για τον εαυτό τους".

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης κ. Βαγγέλης Βενιζέλος λέγοντας:

"Δεν είναι ιδεολογικό το ζήτημα. Η θέση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνη, εθνικά επιζήμια και υπονομευτική γιατί πλήττει όλο το φάσμα των εθνικών συμφερόντων από το Αιγαίο μέχρι το Κυπριακό".

Σε υψηλούς τόνους η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Οξύτατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κριτική που δέχεται από την κυβέρνηση για τις θέσεις του σχετικά με το ΝΑΤΟ, κάνοντας λόγο "για μια κυβέρνηση ανάξια να εκπροσωπεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού".

Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι κύκλοι σε ανεπίσημο σημείωμα, "αποτελεί πρόκληση και εμπαιγμό προς τον ελληνικό λαό αυτοί που άφησαν ανυπεράσπιστους τους έλληνες αγρότες από τις επιπτώσεις του ρωσικού εμπάργκο, να μιλούν για επικίνδυνη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ".

Προσωπικά για τον πρωθυπουργό, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι "κάποιος πρέπει να πληροφορήσει τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για το πιο τελευταίο ανέκδοτο που κυκλοφορεί και τους κατατάσσει στους πιο μαχητικούς υπερασπιστές της πατρίδας μας στο εξωτερικό".

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΠΑΣΟΚ
SHARE:

24Media Network