Μιχ.Παπαδόπουλος σε Χ.Α.: Αστειότητες τα περί ταγμάτων εφόδου στη ΝΔ

ΑΘΗΝΑ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ// Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΗΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ// Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΗΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Τι απάντησε ο υφυπουργός Μεταφορών, Μιχ. Παπαδόπουλος, στις κατηγορίες της Χρυσής Αυγής για συμμετοχή του σε τάγμα εφόδου

"Αστειότητες" χαρακτηρίζει ο υφυπουργός Μεταφορών, Μιχ. Παπαδόπουλος, τις κατηγορίες της Χρυσής Αυγής περί ταγμάτων εφόδου στην ΝΔ με στολές παραλλαγής, αναρτώντας στην ιστοσελίδα της φωτογραφία του ιδίου να κρατά παρόμοιου τύπου όπλο με αυτά, που κρατούν στελέχη της Χ.Α.

"Το να προσπαθείς να συγκρίνεις την παρουσία ενός βουλευτή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροσφαίρισης (airsoft) στην ιδιαίτερη πατρίδα του (Κοζάνη) με την οργανωμένη συμμετοχή σε παραστρατιωτικού τύπου ασκήσεις αποτελεί τουλάχιστον αστειότητα".

"Αρκεί η σύγκριση των φωτογραφιών για να επιβεβαιωθεί η ρήση «μια εικόνα, χίλιες λέξεις", τονίζει με δηλωσή του ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχ. Παπαδόπουλος.

Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε η Χρυσή Αυγή στην ιστοσελίδα της.

Μιχ.Παπαδόπουλος σε Χ.Α.: Αστειότητες τα περί ταγμάτων εφόδου στη ΝΔ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Χρυσή Αυγή
SHARE:

24Media Network