Το μήνυμα ενότητας Μητσοτάκη και η συνάντηση με κάτοικο της Ρόδου που είχε τατουάζ το σήμα της ΝΔ

Περιοδεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου  Μητσοτάκη στη Ρόδο
Περιοδεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ρόδο EUROKINISSI

“Είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι” τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ από τη Ρόδο όπου πραγματοποιεί περιοδεία. Η τυχαία συνάντηση με έναν κάτοικο, ο οποίος του έδειξε ένα τατουάζ με το σήμα της ΝΔ που είχε στο μπράτσο του.

«Είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι». Μήνυμα ενότητας όλων των Ελλήνων έστειλε και σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της ΝΔ από τη Ρόδο, από όπου ξεκίνησε τη διήμερη περιοδεία του στα Δωδεκάνησα. «Μόνο ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που μας αξίζει» είπε, θέλοντας έτσι να υπογραμμίσει την δέσμευσή του ότι αν οι πολίτες τον εμπιστευθούν με την ψήφο τους στις 7 Ιουλίου θα συγκροτήσει ένα υπουργικό συμβούλιο που θα συνεργαστεί με όλους και θα λειτουργήσει επ’ ωφελεία όλων ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον επανεκλεγέντα Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο καθώς και με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη. Αφού τους συνεχάρη για την εκλογική τους επιτυχία, τους διαβεβαίωσε ότι «η Νέα Δημοκρατία, ήταν, είναι και θα είναι κοντά στον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεύτερου και πρώτου βαθμού». Και συμπλήρωσε: «δεν είναι τυχαίο ότι επιλέγω κατά την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου να βρεθώ, για άλλη μια φορά, στη Ρόδο, στα Δωδεκάνησα που τόσο αγαπώ, και να εισπράξω και εδώ αυτόν τον δυνατό αέρα της πολιτικής αλλαγής ο οποίος φυσάει πια σε όλη τη χώρα». 

«Οι Έλληνες αναζητούν μια τολμηρή φυγή στο μέλλον. Αναζητούν να διεκδικήσουν οι ίδιοι το μέλλον που τους αξίζει με αισιοδοξία, με χαμόγελο, με αυτοπεποίθηση», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα αναπτύξει το σχέδιό της ΝΔ «για το πώς θα έρθει η ανάπτυξη στον τόπο, για το πώς θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για τη μείωση της φορολογίας και για το πώς οι Έλληνες θα αισθάνονται πιο ασφαλείς».

Ο κ. Χατζημάρκος και ο κ. Καμπουράκης καλωσόρισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του εξέφρασαν τη στήριξή τους ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών, καθώς και την ικανοποίησή τους για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συνέχεια περπάτησε στους εμπορικούς δρόμους της πόλης όπου είχε την ευκαιρία να χαιρετήσει κατοίκους και καταστηματάρχες. Μάλιστα, στα απροσδόκητα της βόλτας ήταν η συνάντησή του με έναν κάτοικο της περιοχής ο οποίος του έδειξε ένα τατουάζ με το σήμα της ΝΔ που είχε στο μπράτσο του- για την ακρίβεια με το πρώτο σήμα της ΝΔ με τον πυρσό.

Περιοδεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου  Μητσοτάκη στη Ρόδο
Περιοδεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ρόδο EUROKINISSI

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, όπου αυτή την ώρα έχει συνάντηση με πλήθος εκπροσώπων τοπικών φορέων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Μητσοτάκης, Εθνικές Εκλογές 2019, Εκλογές 2019
SHARE:

24Media Network