Μηταράκης: "Πισώπλατο μαχαίρωμα" η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΘΗΝΑ-Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νότης Μηταράκης  μίλησε σήμερα Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013  στην  εκδήλωση που διοργανώνει ο Οργανισμός Invest in Greece, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και το Υπουργείο Εσωτερικών, με θέμα: "Άδειες Διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών για στρατηγικές επενδύσεις και αγορά ακινήτων".(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νότης Μηταράκης μίλησε σήμερα Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Οργανισμός Invest in Greece, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και το Υπουργείο Εσωτερικών, με θέμα: "Άδειες Διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών για στρατηγικές επενδύσεις και αγορά ακινήτων".(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Πώς χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης

«Πισώπλατο μαχαίρωμα», χαρακτήρισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης την κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση, τονίζοντας πως τέτοιες «μικροκομματικές τακτικές» αδυνατίζουν το εσωτερικό μέτωπο στη χώρα.

«Η συγκυρία που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Κρίσιμη για τη χώρα και για τους πολίτες. Κι η κρισιμότητα των περιστάσεων επιβάλλει συσπείρωση και ενότητα» είπε ο κ. Μηταράκης.

Αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του στον τομέα των επενδύσεων, ο κ. Μηταράκης αναφέρθηκε στην συνολική πολιτική της κυβέρνησης για να πει πως επετεύχθη ο στόχος της αποκατάστασης της αξιοπιστίας, μέσα στο 2013 η χώρα ξαναπατά στα πόδια της και η θέση της αλλάζει ενώ ο τρίτος και κρίσιμος στόχος, της ανάπτυξης της οικονομίας και της δημιουργίας θέσεων εργασίας θα τον πετύχουμε το 2014.

«Μπαίνουμε στην μετά Μνημόνιο εποχή» υπογράμμισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί να σταματήσει την μεγάλη προσπάθεια «με ενέργειες όπως η πρόταση μομφής, κατά των υποψήφιων επενδυτών».

SHARE:

24Media Network