Μητσοτάκης από Άγιο Δημήτριο: Όχι σε “χαλαρή ψήφο” στις ευρωεκλογές

Διαβάζεται σε 2'
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης INTIME

Στη μάχη της κάλπης για τις ευρωεκλογές έχουν ριχθεί τα κόμματα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκέπτεται τον Άγιο Δημήτριο.

Σαφές μήνυμα ότι οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία και «δεν πρέπει να αντιμετωπιστούν με καμία χαλαρότητα από τους Έλληνες πολίτες και ειδικά από τους συμπολίτες μας οι οποίοι στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία στις διπλές εκλογές του 2023» έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο (20/04) κατά τη διάρκεια περιοδείας του στον δήμο Αγίου Δημητρίου, στην Αθήνα.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως «δεν υπάρχει άλλη πρόταση διακυβέρνησης σήμερα καθώς το μοναδικό αίτημα της αντιπολίτευσης είναι “να πέσει ο Μητσοτάκης”». Υπογράμμισε δε με σαφήνεια πως η χώρα «βρίσκεται σε τετραετία δομικών μεταρρυθμίσεων» και συνεπώς θα πρέπει να σταλεί ένα σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, μέσω μιας ισχυρής ψήφου υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.

Έθεσε, μάλιστα, εκ νέου το πολιτικό δίλημμα «ποιος μπορεί να διεκδικήσει στην Ευρώπη περισσότερα για την Ελλάδα», επικαλούμενος τα επιτεύγματα της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά στο Ταμείο Ανάκαμψης και στο Μεταναστευτικό.

Ο πρωθυπουργός επέμεινε πως η κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι το πρόβλημα της ακρίβειας είναι ο υπ’ αριθμόν ένα πονοκέφαλος για τα ελληνικά νοικοκυριά και υπενθύμισε πως η κυβέρνηση του έχει αυξήσει σημαντικά τον κατώτατο μισθό και έχει αυξήσει για πρώτη φορά τα τελευταία 12 χρόνια μισθούς και συντάξεις στο Δημόσιο τομέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα