Μητσοτάκης από Κιλκίς: Εκχώρησαν τη "μακεδονική εθνότητα" και τη "μακεδονική γλώσσα"

Μητσοτάκης στο Κιλκίς
Μητσοτάκης στο Κιλκίς ND

Στο Κιλκίς βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της 105ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης, εξαπολύοντας νέα επίθεση στην κυβέρνηση

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, παρέστη σήμερα Πέμπτη, 21 Ιουνίου, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 105η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης του Κιλκίς. Όπως σημείωσε «105 χρόνια μετά τη μάχη του Κιλκίς, τιμούμε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα, σε μια από τις πιο αιματηρές μάχες του 20ου αιώνα. Επισκέπτομαι τη Μακεδονία σε μια συγκυρία συναισθηματικά φορτισμένη. Μετά τα προκλητικά πανηγύρια των Πρεσπών, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες καταλαβαίνουν ότι η κακή συμφωνία την οποία υπέγραψαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Ζάεφ, έχει ήδη αρχίσει και παράγει αποτελέσματα" και κατέληξε λέγοντας: "Ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γειτονική χώρα κάτι το οποίο καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε συζητήσει: Τη “Μακεδονική εθνότητα” και τη “Μακεδονική γλώσσα. Θέλω να επαναλάβω, για άλλη μια φορά, εδώ από το Κιλκίς, ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει την κύρωση της συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ, όταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος την φέρουν στη Βουλή των Ελλήνων".

ΣΥΡΙΖΑ: Εάν πιστεύει αυτά που λέει ο Μητσοτάκης, ας δηλώσει ότι δε θα εφαρμόσει τη συμφωνία

"Εάν πράγματι πιστεύει αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης ας δηλώσει ότι δεν θα εφαρμόσει- αν ο ίδιος γίνει ποτέ πρωθυπουργός- τη συμφωνία που θα ψηφιστεί στη Βουλή. Όλα τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές για εσωτερική κατανάλωση από έναν πολιτικό απατεώνα", υποστηρίζει σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ από το Κιλκίς.

ΝΔ: Δυο ειναι οι πολιτικοί απατεώνες, Τσίπρας και Καμμένος

"Δύο είναι οι πολιτικοί απατεώνες και τους γνωρίζουν όλοι πολίτες: Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος.

Και οι δυο τρέμουν πια με την οργή που έχουν προκαλέσει στους πολίτες, γι’ αυτό και καθυστερούν όσο μπορούν τις εκλογές.

Αν τολμούν ας τις κάνουν εδώ και τώρα, για να αποφασίσει ο λαός ποιος θα διαχειριστεί όλα τα προβλήματα που αφήνουν πίσω τους", απάντησε η ΝΔ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΝΔ: Ο Τσίπρας υπέγραψε τη συμφωνία, εκείνος να τη φέρει στη Βουλή

ADVERTISING

SHARE: