Μητσοτάκης: Απόλυτη προτεραιότητα η δρομολόγηση των έργων στο Ελληνικό

Επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατία Κυριάκου Μητσοτάκη στον χώρο του Ελληνικού, όπου ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης τον ενημέρωσε για την πορεία του έργου.
Επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατία Κυριάκου Μητσοτάκη στον χώρο του Ελληνικού, όπου ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης τον ενημέρωσε για την πορεία του έργου. EUROKINISSI

Για τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις στο Ελληνικό ενημερώθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι ουδέποτε πίστεψε στο αναπτυξιακό αυτό έργο

Το Ελληνικό επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο ενημέρωσε για την πορεία του έργου ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην υλοποίησή του και σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι θέτει προσκόμματα ακόμη και σήμερα στην πορεία της επένδυσης, ενώ δεσμεύτηκε ότι η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης της ΝΔ.

“Ο χώρος του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού συμβολίζει την απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτόν τον χώρο θα έπρεπε σήμερα να δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και το παλιό αεροδρόμιο να γίνει ένα εμβληματικό αναπτυξιακό έργο το οποίο θα συμβολίζει τη νέα Ελλάδα που έρχεται. Αντ’ αυτού αντικρίζουμε και σήμερα ακόμη μια εικόνα απελπιστικής εγκατάλειψης” δήλωσε ειδικότερα ο κ.Μητσοτάκης.

“Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε πίστεψε στο Ελληνικό ως ένα κορυφαίο αναπτυξιακό έργο. Εξ ου και εξακολουθεί και σήμερα να θέτει προσκόμματα στην υλοποίηση αυτής της επένδυσης” συνέχισε και κατέληξε: “Η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε το συντομότερο δυνατόν το Ελληνικό να γίνει το σύμβολο της νέας Ελλάδος. Μια επένδυση η οποία θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, θα αλλάξει την όψη της Αθήνας και θα συμβολίζει μια νέα Ελλάδα με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ελληνικό, Νέα Δημοκρατία, Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network