Μητσοτάκης: Ένα μεγάλο μπράβο στον κρατικό μηχανισμό

Μητσοτάκης: Ένα μεγάλο μπράβο στον κρατικό μηχανισμό
Ο πρωθυπουργός στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Eurokinissi

“Η Ελλάδα είναι μία σεισμογενής χώρα, έχουμε μάθει να ζούμε με σεισμούς, θα γίνουν και άλλοι στο μέλλον, δεν υπάρχει αμφιβολία” σημείωσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στο Χαλάνδρι.

Σε μία κίνηση υποστήριξης του κρατικού μηχανισμού ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στο Χαλάνδρι για να συγχαρεί τους υπηρεσιακούς για την άμεση ανταπόκριση στο σεισμό.

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς και ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Βασίλης Ματθαιόπουλος και ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας Ευθύμης Λέκκας. Η επιτροπή εκτίμησης σεισμικού κινδύνου σημειωτέον ότι θα συνεδριάσει στις δέκα το βράδυ.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι επισκέφθηκε το κέντρο για να συγχαρεί τους άντρες και τις γυναίκες όλων των υπηρεσιών για την άμεση ανταπόκριση τους στο σεισμό. “Θέλω για άλλη μία φορά να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κρατικό μηχανισμό. Κινητοποιήθηκε πολύ γρήγορα και ανταποκρίθηκε πολύ ικανοποιητικά” είπε ο πρωθυπουργός.

“Η Ελλάδα είναι μία σεισμογενής χώρα, έχουμε μάθει να ζούμε με σεισμούς, θα γίνουν και άλλοι στο μέλλον, δεν υπάρχει αμφιβολία. Το πρώτο μέλημα του κράτους είναι να προστατεύει τις ζωές και περιουσίες των πολιτών” πρόσθεσε και κατέληξε:

“Η δουλειά μας δεν είναι να μπλεκόμαστε στα πόδια των επιχειρησιακών την ώρα της κρίσης, μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα