Μητσοτάκης για Πρωτομαγιά: Περισσότερες δουλειές μόνο με μείωση φόρων και προσέλκυση επενδύσεων

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης NIKOS LIBERTAS / SOOC

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των δύο υπαλλήλων του δήμου της Τήνου και, με αφορμή την Πρωτομαγιά, δήλωσε ότι σημαντικότερος στόχος του είναι ο διαχρονικός αγώνας των εργαζόμενων για καλύτερες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς αμοιβές

Ανάρτηση για την Πρωτομαγιά έκανε σε facebook και twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των δύο υπαλλήλων του δήμου της Τήνου, που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας. Δήλωσε ότι σημαντικότερος στόχος του είναι ο διαχρονικός αγώνας των εργαζόμενων για καλύτερες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς αμοιβές και υποστήριξε: “Η χώρα χρειάζεται επειγόντως περισσότερες δουλειές και καλύτερες αμοιβές. Αυτό, όμως, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με δραστική μείωση των φόρων και προσέλκυση επενδύσεων, κάτι που αδυνατεί να αντιληφθεί, πόσο μάλλον να κάνει πράξη, η σημερινή κυβέρνηση.”

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του κ.Μητσοτάκη έχει ως εξής:

“Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των δύο υπαλλήλων του Δήμου της Τήνου που έχασαν τη ζωή τους την ώρα που έκαναν τη δουλειά τους. Ο τόσο άδικος χαμός τους πρέπει να κινητοποιήσει την Πολιτεία για τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας που οφείλει να παρέχει σε όλους τους εργαζομένους της και κυρίως σε όσους η δουλειά τους εγκυμονεί, από τη φύση της, μεγαλύτερους κινδύνους.

Άλλωστε αυτό πρωτίστως συμβολίζει και η σημερινή Πρωτομαγιά: Τον διαχρονικό αγώνα των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς αμοιβές.

Στην Ελλάδα του σήμερα, ο αγώνας αυτός είναι και ο σημαντικότερος στόχος μου. Η χώρα χρειάζεται επειγόντως περισσότερες δουλειές και καλύτερες αμοιβές. Αυτό, όμως, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με δραστική μείωση των φόρων και προσέλκυση επενδύσεων, κάτι που αδυνατεί να αντιληφθεί, πόσο μάλλον να κάνει πράξη, η σημερινή κυβέρνηση.

Γιορτάζουμε, λοιπόν, τη φετινή επέτειο, προτείνοντας και δεσμευόμενοι για το δικό μας δρόμο: Ανάπτυξη για τη χώρα, χειροπιαστές λύσεις για τους εργαζόμενους, έμπρακτη στήριξη στους άνεργους και τους πιο αδύναμους. Χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα για την πραγματική άνοιξη της Ελλάδας. Γιατί αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πρωτομαγιά 2018: Απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα

Σταύρος Θεοδωράκης: Μαύρη εργασία, ανεργία και άνιση ανάπτυξη η απειλή της κοινωνίας μας

Το μαγιάτικο στεφάνι, σύμβολο νίκης της φύσης

SHARE: