Μητσοτάκης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος: Ποτέ ξανά

Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Φόρο τιμής αποτίει στην ασύλληπτη βαρβαρότητα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και τα θύματα του Ολοκαυτώματος με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της ΝΔ

Ημέρα μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος σήμερα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, αποτίει φόρο τιμής κάνοντας λόγο για μία ασύλληπτη βαρβαρότητα, που οδήγησε στη μαζική εξόντωση του εβραϊκού πληθυσμού της Ευρώπης και στον αποδεκατισμό της άλλοτε ανθηρής, εβραϊκής κοινότητας της Ελλάδας.

"Ποτέ ξανά!" τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ, επισημαίνοντας πως σήμερα είναι μια ημέρα περισυλλογής και προσευχής, αλλά και προβληματισμού, καθώς το φάντασμα του λαϊκισμού, όπως λέει, το οποίο εκφράζεται μεταξύ άλλων και μέσα από ένα ρατσιστικό, ξενοφοβικό λόγο, πλανάται και πάλι σήμερα, απειλητικό, πάνω από τον κόσμο μας.

"Η πολυεπίπεδη κρίση που όλοι βιώνουμε, δεν περιορίζεται μόνο στο οικονομικό και πολιτικό σύστημα. Αλλά, επεκτείνεται και στο αξιακό μας γίγνεσθαι. Αρκετοί πολίτες σε όλον τον κόσμο - και δεν αναφέρομαι μόνο για τον δυτικό κόσμο - τείνουν ευήκοον ους σε διχαστικές ρητορικές, "λογικοφανείς υπεραπλουστεύσεις" και "εύκολες λύσεις" και αναζητούν νέους αποδιοπομπαίους τράγους. Ελπίζω, λοιπόν, η ημέρα αυτή να δώσει σε όλους μας την ευκαιρία να αναλογιστούμε σοβαρά και υπεύθυνα τι είδους κόσμο επιθυμούμε για εμάς και τα παιδιά μας" καταλήγει στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μηνύματα Μητσοτάκη προς επίδοξους υποψήφιους βουλευτές

SHARE:

24Media Network