Μητσοτάκης: Καλά το είπες. Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια

Μητσοτάκης: Καλά το είπες. Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια

Ιδιαίτερα κεφάτος ήταν ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την ομιλία του στη Μυτιλήνη. Σε ποια ερώτηση του απάντησε ένας νεαρός και ο διάλογος που είχε μαζί του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τι είπε για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (Vid)

Κέφια είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στη Μυτιλήνη, όπου είχε ένα διάλογο με νεαρό στο ακροατήριο.

Ο κ.Μητσοτάκης κατήγγειλε τον Αλέξη Τσίπρα ότι προεκλογικά υποσχέθηκε 12 δισ ευρώ παροχές και έβαλε εννέα δισ ευρώ φόρους. "Δεν ξέρει κανείς με αυτή την κυβέρνηση τι μας ξημερώνει" σχολίασε.

Σε υψηλούς τόνους ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε, λέγοντας: "Προχές ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε πάλι θέμα νομίσματος. Με ευθύνη των δικών τους στελεχών ξεκινά ξανά μία συζήτηση που είναι επιζήμια για το κλίμα εμπιστοσύνης στη χώρα. Και το κάνουν σε μία εποχή ταραγμένη, όπου διάφοροι εποφθαλμιούν διάλυση της Ευρωζώνης και αντιμετωπίζουν τα πάντα με θράσος χιλίων πιθήκων. Μας κατηγορούσε ότι είμαστε συνήγοροι του ΔΝΤ. Ξεχνά ότι ο ίδιος και ο Τσακαλώτος με επιστολή τους στις 23 Ιουλίου του 2015 ζητούσαν τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα" και αναρωτήθηκε: "Ποιον κοροιδεύουν;"

Δεν περίμενε όμως ότι θα λάμβανε απάντηση. Νεαρός από το ακροατήριο πετάχτηκε και απάντησε στο ρητορικό ερώτημα του κ.Μητσοτάκη: "Εμάς." Ο πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε αμέσως: "Εσάς; Καλά το είπες" και άρχισε να ψάχνει στο κοινό καθώς είχε ακούσει την απάντηση, αλλά δεν είχε δει ποιος την έδωσε. "Εσύ το είπες αυτό;" ρώτησε όταν εντόπισε το νεαρό. "Είναι αυτό που λέμε από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια" σχολίασε.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του και συγκεκριμένα όταν αναφερόταν στην ιστορία της ΝΔ, μία γυναίκα από το ακροατήριο φώναξε αναφερόμενη με θετικά λόγια στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος της ΝΔ χαμογέλασε και στη συνέχεια δήλωσε: "Είμαστε υπερήφανοι για όλους τους προέδρους της ΝΔ και εγώ έχω ένα λόγο παραπάνω να είμαι υπερήφανος για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Όποιος ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για το προσφυγικό δεν είναι ακροδεξιός

SHARE: