Μητσοτάκης: Όσο κυβερνούν ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, τόσο απομακρύνεται η Ελλάδα από το να γίνει κανονική χώρα

Στιγμιότυποαπό την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.Στην φωτογραφία ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης , Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος)
Στιγμιότυποαπό την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.Στην φωτογραφία ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης , Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος) EUROKINISSI

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση για αυταπάτες, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

Για αυταπάτες κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, την Τετάρτη.

Ο κ. Μητσοτάκης διέψευσε την κυβέρνηση και τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού, για πλεόνασμα που θα μοιραστεί σε όσους το έχουν ανάγκη και επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε, με την υφιστάμενη κυβέρνηση, η Ελλάδα  "ούτε είναι ούτε μπορεί να γίνει κανονική χώρα".

"Η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κανονική χώρα όταν οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους και τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις. Όσο κυβερνούν ο Τσίπρας με τον Καμμένο, αυτή η αλλοπρόσαλλη και κυνική ομάδα που ενδιαφέρεται μόνο για την εξουσία, τόσο η Ελλάδα θα απομακρύνεται από το να γίνει μία κανονική χώρα", είπε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network