Μητσοτάκης: Όταν αφήνεται η ΕΛΑΣ λειτουργεί αποτελεσματικά

Μητσοτάκης: Όταν αφήνεται η ΕΛΑΣ λειτουργεί αποτελεσματικά
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ--ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στην ΕΛΑΣ με αφορμή τη σύλληψη για την τρομοκρατική επίθεση που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος

Μέσω twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψη του 29χρονου στην υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

«Συνεχάρην τον αρχηγό της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 29χρονου. Όταν αφήνεται η ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της λειτουργεί μεθοδικά και αποτελεσματικά» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφήνοντας αιχμές κατά της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου προστασίας του πολίτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό για τη διασάλευση της δημόσιας τάξης εγκαλώντας την κυβέρνηση ότι επιδεικνύει ανοχή σ’ αυτά τα φαινόμενα και έχει εξαπολύσει σφοδρά πυρά με αφορμή και το περιστατικό της επίθεσης στο ΑΤ της Πεύκης κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα