Μητσοτάκης: Πάντα έχει ρόλο ο Βαγγέλης στη ΝΔ

Μητσοτάκης: Πάντα έχει ρόλο ο Βαγγέλης στη ΝΔ
© 2015 -

Συνάντηση περίπου μιας ώρας μεταξύ Μητσοτάκη και Μεϊμαράκη

Επί μία ώρα σχεδόν Κυριάκος Μητσοτάκης και Βαγγέλης Μειμαράκης τα είπαν δια ζώσης για την επόμενη μερα της ΝΔ, αμέσως μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Το αρχικό κλίμα αμηχανίας θέλησε να σπάσει ο κ. Μητσοτάκης καθώς υποδέχτηκε τον κ. Μεϊμαράκη στο διαδρομο των γραφείων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μεϊμαράκης αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Ο κ. Μητσοτάκης φεύγοντας από το γραφείο του είχε μια σύντομη συνομιλία με τους δημοσιογράφους αναφέροντας ότι η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και πως θα υπάρξει εξαιρετική συνεργασία. Ερωτηθείς για το αν θα εχει ρόλο ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε οτι “πάντα εχει ρόλο ο Βαγγέλης. Θα τα δούμε όλα. Το σημαντικό είναι να υπάρχει καλή διάθεση”.

Από την πλευρά του Μεϊμαράκη έλεγαν ότι η αναφορά του στην ψήφιση της συμφωνίας τον Αύγουστο  είναι κομβική για τον κ.Μειμαρακη. Υπενθυμίζεται ότι τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που φέρεται πιθανός αντιπρόεδρος του κόμματος, είχε ταχθεί κατά της στήριξης της συμφωνίας, που είχε προκρίνει ο κ.Μεϊμαράκης ως μεταβατικός πρόεδρος.

Οι ίδιες πηγές χαρακτήριζαν θετική την επιλογή των προσώπων στις κοινοβουλευτικές θέσεις διότι ο κ.Μεϊμαράκης θα ασχοληθεί με τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα και δε θα ασχοληθεί με τα εσωκομματικά.

Τέλος σημειωναν οτι ή συνάντηση με Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα