Μητσοτάκης: Πιθανή συνάντηση με Τσαβούσογλου στην Κρήτη

Μητσοτάκης: Πιθανή συνάντηση με Τσαβούσογλου στην Κρήτη
Κυριάκος Μητσοτάκης © Dimitris Papamitsos

"Αν έρθει ο Τσαβούσογλου, έχω την καλή διάθεση να θα συναντηθώ μαζί του" απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου να βρίσκεται στην Ελλάδα στο τέλος του μήνα.

Δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες δημοσιεύματα στον τουρκικό τύπο που αναφέρουν ότι “κλείδωσε” το ταξίδι του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο τέλος του μήνα στην Ελλάδα και για συνάντηση που θα έχει ο ίδιος μαζί του στα Χανιά.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση συνομιλώντας με δημοσιογράφους μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε πως “δεν μπορώ να επιβεβαιώσω, ούτε να διαψεύσω αυτά τα δημοσιεύματα. Δεν έχουμε επίσημη επιβεβαίωση. Εφόσον τα προγράμματά μας συμπέσουν, αν έρθει, έχω όλη την καλή διάθεση να συναντηθώ μαζί του όπως ο Ταγίπ Ερντογάν είδε τον Νίκο Δένδια. Εγώ θα είμαι στα Χανιά το Σάββατο για άλλο λόγο. Για το μνημόσυνο του πατέρα μου και για μια σημαντική εκδήλωση στην οποία θα παρουσιάσουμε αναλυτικά και με τη λεπτομέρεια που του αρμόζει το έργο του ΒΟΑΚ”, απάντησε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα