Μητσοτάκης σε ερώτηση του News 24/7: Με Κεντροαριστερούς και Αριστερούς στα ψηφοδέλτια

Μητσοτάκης σε ερώτηση του News 24/7: Με Κεντροαριστερούς και Αριστερούς στα ψηφοδέλτια
O Κυριάκος Μητσοτάκης MotionTeam

Την πρόθεσή του να "ανοίξουν" τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας με διεύρυνση προς την Κεντροαριστερά "και γιατί όχι και την Αριστερά" αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ, απαντώντας στην ερώτηση του News 24/7.

Στο άνοιγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κεντροαριστερά και την αριστερά στάθηκε η ερώτηση του News 24/7 που έθεσε η Βίκυ Σαμαρά κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΝΔ στη ΔΕΘ. Θυμίζουμε πως χθες, κατά τη διάρκεια της βόλτας του και της επίσκεψής του στη διοίκηση της ΔΕΘ, όταν φωτογράφος του ζήτησε να στηθεί για μια λήψη, ο κ. Μητσοτάκης του απάντησε πως “βλέπω το ίδιο καλά και αριστερά και δεξιά”. Μια απάντηση με νόημα εν όψει εκλογών.

H ερώτηση του News 24/7:

“Κύριε πρόεδρε άκουσα με μεγάλο ενδιαφέρον το άνοιγμα που κάνατε χθες στον κόσμο της κεντροαριστεράς και της αριστεράς. Ιδίως διότι εσείς είσαστε ενωτικός, σε αντίθεση με ορισμένα στελέχη της ΝΔ που έχουν σκληρή ρητορική κατά της αριστεράς. Όμως έχω την εξής απορία: Αυτό το άνοιγμα πως υπόσχεστε να το μετουσιώσετε σε πράξη; Δηλαδή. Εφόσον κερδίσετε τις εκλογές. Και ας υποθέσουμε ότι είστε αυτοδύναμος και η κυρία Γεννηματά δε συνεργάζεται μαζί σας. Θα βάλετε ούτως ή άλλως πρόσωπα από την κεντροαριστερά στην κυβέρνηση σας;”, ερωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης.

“Αυτή είναι η πρόθεσή μου. Αλλά πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, θα δείτε διεύρυνση στα ψηφοδέλτιά μας με ανθρώπους από την κεντροαριστερά και γιατί όχι από την Αριστερά. Από εκεί και πέρα θα είναι στο χέρι των πολιτών να διαλέξουν τη σύνθεση της επόμενης κυβέρνησης”, απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα