Μητσοτάκης σε Βέμπερ: Με την κυβέρνηση Τσίπρα οι θυσίες των Ελλήνων πάνε χαμένες

Συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο Manfred Weber, την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017.
(EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
Συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο Manfred Weber, την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI

Το πρόγραμμα είναι 100% του κ. Τσίπρα δήλωσε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ

Μηνύματα συνέχισης της σκληρής αντιπολιτευτικής γραμμής του έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν μεταβεί στο μέγαρο Μαξίμου για την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συνάντηση που είχε λίγο νωρίτερα με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η Ελλάδα έχει περάσει από μια μεγάλη δοκιμασία και ο ελληνικός λαός έχει υποστεί πολύ σημαντικές θυσίες» προσθέτοντας με έμφαση ότι «αυτές οι θυσίες με την υπάρχουσα κυβέρνηση δυστυχώς δεν έχουν κανένα απολύτως αντίκρισμα».

Δίνοντας παραπέρα το στίγμα των αντιπολιτευτικών του προθέσεων ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «βούληση της ΝΔ είναι να αγκαλιάσει μια μεγάλη μεταρρυθμιστική ατζέντα αλλαγών για να ξανακερδίσει η χώρα τη χαμένη της αξιοπιστία».

Τη στήριξή του στη ΝΔ εξέφρασε ο Μάλφρεντ Βέμπερ, ο επικεφαλής του ΕΛΚ στο ευρωκοινοβούλιο επιρρίπτοντας αποκλειστικά στην κυβέρνηση την ευθύνη για το τρέχον μνημόνιο και λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το πρόγραμμα είναι 100% του κ. Τσίπρα. Εξαιτίας των λαθών της πρώτης διακυβέρνησης (σ.σ. εννοεί το πρώτο εξάμηνο του 2015) υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα από την ευρωζώνη. Για το ΕΛΚ το μέλλον της χώρας βρίσκεται σε μια κυβέρνηση της ΝΔ» σημείωσε με νόημα.

SHARE:

24Media Network