Μητσοτάκης: “Θα συναντηθώ με τους αγρότες, με την προϋπόθεση ότι οι δρόμοι θα είναι ανοιχτοί”

Διαβάζεται σε 1'
Μητσοτάκης: “Θα συναντηθώ με τους αγρότες, με την προϋπόθεση ότι οι δρόμοι θα είναι ανοιχτοί”
ΙΝΤΙΜΕ

Με το ζήτημα των αγροτών ξεκίνησε τον εβδομαδιαίο απολογισμό στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τι ανέφερε για τη συνάντηση της Τρίτης.

Με την προγραμματισμένη συνάντηση της Τρίτης που θα έχει με εκπροσώπους των αγροτών ξεκίνησε τον εβδομαδιαίο απολογισμό στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως το ραντεβού θα γίνει “με την προϋπόθεση ότι οι δρόμοι θα είναι ανοιχτοί”.

Και τονίζει: “Δεν μπορεί να εμποδίζεται η ελεύθερη διέλευση των πολιτών οπουδήποτε στη χώρα”.

“Έχουμε πει πολλές φορές ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια της χώρας είναι δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και άλλα πολύ σοβαρά αιτήματα, όπως οι παράνομες ελληνοποιήσεις, για τις οποίες καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια να τις αντιμετωπίσουμε, ο τρόπος καταβολής για τρίτη χρονιά της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για το πετρέλαιο ύψους 82 εκ. ευρώ, το κόστος του αγροτικού ρεύματος και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη νέα ΚΑΠ, που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε πόρους 19,3 δισ. ευρώ για τους Έλληνες αγρότες, ενώ άλλες χώρες -Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο για παράδειγμα- υπέστησαν μείωση 10-15%”, προσθέτει”.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του πρωθυπουργού:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα