Μπακογιάννη: Οξύμωρο να ταυτιστεί η ΝΔ με τις φωνές του ΣΥΡΙΖΑ για ρήξη

Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου "Επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση", στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη 12 Μαΐου 2015// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΦΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου "Επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση", στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη 12 Μαΐου 2015// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΦΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη για την στάση που πρέπει να τηρήσει η ΝΔ στη Βουλή για τη συμφωνία με τους εταίρους και για το εσωτερικό του κόμματος

«Θα ήταν τουλάχιστον οξύμωρο η ΝΔ να ταυτιστεί με τις φωνές εκείνες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες θέλουν τη ρήξη και την επιστροφή στη δραχμή» δηλώνει, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Realnews, η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στη στάση που πρέπει να τηρήσει η ΝΔ στην ψηφοφορία στη Βουλή για τη συμφωνία, αν και σημειώνει ότι θα πρέπει πριν ψηφίσει «να δει κανείς το περιεχόμενο».

Η κ. Μπακογιάννη δεν παίρνει θέση εάν πρέπει να γίνει ψηφοφορία στην ΚΟ της ΝΔ, αλλά δηλώνει πως πρέπει να γίνει αναλυτική και ουσιαστική συζήτηση και συμπληρώνει πως «δεν αντέχει η ΝΔ ακόμη μία αλλαγή στάσης, η οποία θα δημιουργήσει απόλυτη σύγχυση στο εκλογικό σώμα που μας έχει εμπιστευθεί».

Στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ για στελέχη που κάνουν δωράκια στον ΣΥΡΙΖΑ, απαντά ότι «δεν με αφορά η δήλωση αυτή γιατί δεν έχω κάνει απολύτως κανένα δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ... Αλλού πρέπει να αναζητήσει ο κ. Σαμαράς τα αίτια για τα οποία σήμερα η ΝΔ βρίσκεται δημοσκοπικά στο 15%».

Επίσης, επαναφέρει το σύνθημα «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» για τη ΝΔ, σημειώνοντας πως «χρειάζεται να αναγεννήσουμε την παράταξη, και να δημιουργήσουμε μία παράταξη η οποία μπορεί να εμπνεύσει τους Έλληνες», και υποστηρίζει πως ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ πρέπει να εκλεγεί υποχρεωτικά από τη βάση, ενώ στην ερώτηση εάν θα είναι υποψήφια η ίδια για την αρχηγία απαντά πως «σε κάθε περίπτωση θα είμαι στην πρώτη γραμμή για την αναγέννηση της ΝΔ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network