Μπακογιάννης: Ανακοίνωσε τη διεκδίκηση δεύτερης θητείας στο Δήμο Αθηναίων- "Να είμαι παρών στο Βοτανικό"

Ο Κώστας Μπακογιάννης
Ο Κώστας Μπακογιάννης INTIME NEWS

Ο Κώστας Μπακογιάννης επιθυμεί να βρεθεί "ως δήμαρχος" στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκό στο γήπεδο του Βοτανικού.

«Ραντεβού» το 2026 στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο νέο γήπεδο στο Βοτανικό, έδωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων διαβεβαιώνοντας εκ νέου ότι το έργο της Διπλής Ανάπλασης θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με το σχεδιασμό και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους.

«Το έργο είναι εγγυημένο στα χαρτιά, όχι στα λόγια. Το πρότζεκτ μας είναι απολύτως καλοδουλεμένο. Μία πολύ μεγάλη ομάδα εξαιρετικά ικανών και σοβαρών ανθρώπων έχει αφιερώσει πάρα πολλές μέρες, εβδομάδες και μήνες για να μπορούμε πλέον να μιλάμε με πολύ μεγάλη σιγουριά και να θεωρούμε ότι πλέον το νερό έχει μπει στο αυλάκι» σημείωσε.

ADVERTISING

Ο Κώστας Μπακογιάννης συνέδεσε την ολοκλήρωση του έργου με τη δεύτερη δημαρχιακή θητεία την οποία και θα διεκδικήσει, λέγοντας: «θέλω να ολοκληρώσουμε αυτά τα οποία έχουμε ξεκινήσει. Μεταξύ των οποίων είναι και η διπλή ανάπλαση. Ναι, αν μου επιτρέψετε να σας μιλήσω και προσωπικά, θέλω να είμαι στον πρώτο αγώνα στο Βοτανικό ως Δήμαρχος το 2026. Είναι μια μεγάλη ηθική ικανοποίηση την οποία δεν θέλω να στερήσω από τον εαυτό μου, όπως και δεν θέλω να την στερήσω από την ομάδα μας.»

Στην πρώτη ραδιοφωνική συνέντευξη του, μετά την ιστορική έγκριση που έδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων ο κ. Μπακογιάννης απαντώντας στο ερώτημα πότε θα ακουστεί ο ύμνος του Παναθηναϊκού στο νέο γήπεδο είπε: «Το 2026. Στο πρώτο ματς του Παναθηναϊκού, στο καλύτερο γήπεδο της Ελλάδος. Ένα γήπεδο που θα αγγίζει τις 40.000 θέσεις όλων των διεθνών προδιαγραφών. Ένα γήπεδο το οποίο δεν θα είναι μόνο αντάξιο στην ιστορία του Παναθηναϊκού αλλά κυρίως θα είναι το σπίτι του Παναθηναϊκού forever».

Παρουσίασε αναλυτικά τον οδικό χάρτη των παρεμβάσεων σε Βοτανικό και Λεωφόρο Αλεξάνδρας επισημαίνοντας πως η κατεδάφιση του «Απόστολος Νικολαϊδης» θα γίνει μόνον όταν ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ θα έχουν πάρει τα κλειδιά των νέων εγκαταστάσεων και του νέου γηπέδου.

«Οι στόχοι μας ποιοι είναι: Το 2024 να έχουμε ολοκληρώσει τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, το 2026 να έχουμε ολοκληρώσει το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Πρακτικά λοιπόν, πρώτο βήμα για να έρθουμε στο τώρα, είναι να υπογραφούν οι συμβάσεις, μετά και την ιστορική πραγματικά έγκριση της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη.

Νούμερο δύο, να δημοπρατήσουμε την αρένα, το γήπεδο του Παναθηναϊκού, νούμερο τρία να αρχίσουν οι τράπεζες τις διαδικασίες και λέω οι τράπεζες γιατί οι τράπεζες είναι και ο χρηματοδότης αλλά και ο φορέας υλοποίησης για τις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη. Και βεβαίως παράλληλα να δημοπρατήσουμε τις υποδομές. Δηλαδή τους δρόμους, τους χώρους πρασίνου, τα δίκτυα, για την ευρύτερη περιοχή του Βοτανικού» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δήμος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, Παναθηναϊκός, Αθήνα
SHARE:

24Media Network