Μπακογιάννης: Ασφάλεια παντού και για όλους

Ο Κώστας Μπακογιάννης
Ο Κώστας Μπακογιάννης EUROKINISSI

Περιοδεύοντας στην Αγίου Μελετίου και στην οδό Φυλής ο Κώστας Μπακογιάννης υπογράμμισε την ανάγκη να εμπεδωθεί σε όλους τους δημότες της Αθήνας το αίσθημα της ασφάλειας.

"Είμαστε αποφασισμένοι παντού στην Αθήνα να επαναφέρουμε το αίσθημα της ασφάλειας που σήμερα είναι ζητούμενο", τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος με το συνδυασμό "Αθήνα Ψηλά", Κώστας Μπακογιάννης, περιοδεύοντας στην περιοχή γύρω από την οδό Φυλής και στην Αγίου Μελετίου.

"Οι κάτοικοι σε αυτές τις περιοχές, είπε, κυκλοφορούν με ωράριο. Μόλις πέσει το φως της ημέρας, το σκέφτονται και το ξανασκέφτονται για να βγουν από το σπίτι τους. Αυτό δεν είναι αποδεκτό". Ο κ. Μπακογιάννης επισήμανε ότι η περιοχή που κάποτε έσφυζε από ζωή, σήμερα εκπέμπει αυτή την εικόνα εγκατάλειψης. "Η Αγ. Μελετίου, αν και εξαιρετικός δρόμος, είναι γεμάτη αφρόντιστα δέντρα ενώ δεν έχει σχεδόν καθόλου φωτισμό. Όσο για τα πεζοδρόμια, οι κάτοικοι τα χαρακτήρισαν "σκοτώστρες" καθώς η κατάστασή τους είναι άθλια. Μια φωτισμένη και προσβάσιμη για όλες και όλους Αθήνα είναι μια ασφαλής πόλη και εμείς από εκεί ξεκινάμε. Από την πρόληψη", δήλωσε .

Αναφερόμενος στις διαμαρτυρίες των καταστηματαρχών για τα υψηλά δημοτικά τέλη που πληρώνουν, όπως είπαν , σε σχέση με τις παροχές που έχουν από το Δήμο, ο κ. Μπακογιάννης απάντησε, "εμείς σχεδιάζουμε μέτρα για την πραγματική ανταποδοτικότητα φόρων και τελών για κατοίκους και επισκέπτες".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση
SHARE:

24Media Network