Μπακογιάννης: Στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχουμε κουλτούρα συνεννόησης και συνεργασίας

Μπακογιάννης: Στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχουμε κουλτούρα συνεννόησης και συνεργασίας
Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης Eurokinissi

Υπάρχει κώδικας επικοινωνίας ανάμεσα στην περιφέρεια, τους δήμους, τις αρχές, τον κόσμο, επισήμανε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στο Ραδιόφωνο 24/7 αναφερόμενος στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην Εύβοια

“Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην πυροσβεστική, στην αστυνομία, στους μηχανηματάδες, όπως τους λέμε εμείς, σε όσους βοήθησαν να ανοίξουν αντιπυρικές ζώνες”, είπε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 για τη φωτιά στην Εύβοια.

“Εμείς όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καλλιεργήσει μια κουλτούρα συνεννόησης και συνεργασίας μεταξύ μας. Υπάρχει κώδικας επικοινωνίας ανάμεσα στην περιφέρεια, τους δήμους, τις αρχές, τον κόσμο”, επισήμανε ο κ.Μπακογιάννης.

Η φωτιά στην Εύβοια δεν έχει πλέον ενεργό κύριο μέτωπο, αλλά υπάρχουν διάσπαρτες εστίες, ανέφερε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Σήμερα, αύριο ξεκινάει η καταγραφή των ζημιών, πρόσθεσε ο Κώστας Μπακογιάννης και τόνισε ότι οι προσπάθειες από δω και πέρα θα εστιαστούν στην αναγέννηση του οικοσυστήματος της περιοχής.

Ο κ.Μπακογιάννης εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους βοήθησαν στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς και με ανάρτηση του στο facebook.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα